Ok, vidimo se za 20god onda,lol...
Velika Xbox prezentacija uvjerit će vas da se prebacite na Xbox narednih 20 godina
- Uređivano
Ako imate Samsungotv Smart TV iz ove godine, to znači da ćete od 30. 6. moći igrati sve Xbox igre bez potrebe za konzolom. Iz clouda preko interneta. Za igranje je dovoljan bilo koji Bluetooth kontroler i aktivna Game Pass Ultimate pretplata… i to je to. Ulogirate se na TV-u sa svojim Xbox računom i igrate.
Već sam par put reko da je ovo odlična stvar i budućnost koja nas čeka.
Definitivno se vidim da Xbox igre koje me zanimaju (nedostupne na Playstationu) igram na taj način nakon što u moju zabit dođe brži internet.
Naravno, proširenje na druge proizvođače televizora / njihove operativne sustave je također jedna od stvari koje će doć same po sebi.
Uglavnom, meni je kroz koju godinu ovo i više nego dobra alternativa umjesto kupovine konzole koja mi je (s obzirom na preferencije) relativno nepotrebna.
Sad, dal će pokazat neki bolesno dobar exkluzivni gaming lineup, vidjet ćemo.
Nisam nešto previše uvjeren, al ak nas žele privuć, treba im ono što Sony ima, odnosno jebeno kvalitetne i dobre igre.
I pokopat PlayStation!
Nikad robom!
Aha bude m možda pogledam prezentaciju za 20 god. Nema ništa što me zanima, niti će me zanimati. Starfield ću pogledati i to je to. Sad nema šanse da najave recimo jedno 10 spektakularnih igri. Od koga? Od kojeg studija?
Ajde plz..
U nidilju sam free, gledace se.
Daj da vise vidimo na kaj ce licit Starfield da se ko covjek napokon odlucim za sljedecu konzolu.
darkfenix Idi čitaj s razumijevanjem pa se vrati. Napisao sam da je meni, za moj interes, jer svatko od nas ima određeni ukus, nešto što je predstavljeno "meh", "meh" kao nije moj ukus i veselim se drugim stvarima. Ne kao "meh" ovo će biti loše. To se jako lako da vidjeti jer sam to i napisao. Kasnije sam još nahvalio da iako nisu igre za mene, da je bio jak State of Play. U tuđim riječima tražiš ono što želiš izvući kao zaključak umjesto da čitaš što ljudi pišu.
Za Xbox se odmah odbacuje interes iako doslovno ne znamo ni koje će igre biti predstavljene.
darkfenix Takvim stavom ćeš dobiti loše i nedovršene igre. Neka igre izađu kada izađu. Oni nikome ništa ne duguju. Kome je toliki problem čekati, neka ne kupi igru i pokaže novčanikom da želi da se brže rade igre, no to znači da želiš da se igre ne ispoliraju, da se developere maltretira neljudskim radnim satima i da se mehanike kopiraju kako bi se mogle raditi reciklaže, samo da se čim prije štanca igra.
U potpunosti sam siguran da ima više ljudi koji su strpljivi i koji više cijene kvalitetu igre, a ne brzinu njene izrade.
Što očekivati? Možda najmanju moguću šansu da se dokažu sa studijima koji godinama izdaju kvalitetne igre i još nisu ni pokazali što imaju i mogu pod Xboxom. Uostalom, ako netko nakon prošle Xboxove presice ima prigovore oko potencijalne kvalitete, onda samo nosi naočale plavih leća. Ako nekoga Hellblade 2 nije barem malo impresionirao, zainteresiran ili ne, taj ne gleda ni s 1% objektivnosti i više mu znače brendovi nego igre.
- Uređivano
Snakedoc ne propadaju igrači ,nego nemam apsolutno nikakav interes za ms. I to je to. Ja ne skrivam svoje stajalište. Doslovno me ne zanima. Starfield samo hoću vidjeti. I to je to.
Govorim o isključivanju bilo čega što nije najavljeno. Tko je siguran u to da ih ništa što će ponuditi u budućnosti, doslovno nenajavljeno, neće interesirati, taj ima isključiv stav.
Nadalje, ovo je forum, javno mjesto na kojemu ako napišeš mišljenje, možeš očekivati da će ga drugi komentirati. To je poanta foruma i javne diskusije.