• Gaming Vijesti
  • Final Fantasy 16 dobio je novi, epski trailer. Potvrđen je za ljeto dogodine.

Igra izgleda spektakularno, al za sam gameplay treba pričekat dok se proba.

Djeluje mi stvarno oke i vrijedno kupovine.

Tuhy na gp tj combatu radi covjek zasluzan za dmc5. Ovo ce biti Bomba druze, kazem ti!

Ma jebački izgleda, čisti hack'n slash ala DMC.

Al nadam se nekom demou prije izlaska, treba prvo isprobat kak se to igra / izvodi.

Tuhy toliko vapim za dobrim jrpg da ovo uzimam na nevidjeno.

Gotovo svi su pokopali ff13 kad je izasao i bas ga igram ponovo nakon dobrih 11 godina i mogu ti reci da uzivam ko malo dijete u prodavaonici igracaka. Ne vjerujem vise nikome, osim bas kad je ocijena u debelom zutilu ili crvenilu.

Izgleda super.

Čak mislim da neće biti odgode jer su potvrdili da je igra u fazi poliranja i čišćenja bugova. Priča, odnosno kompletna igra je završena.

Htio sam srat da nema više one magije koju je FF donosio svakim prikazom.
        Al istina je da je ovo prvi koji me vuče još od XII.

Iskreno vec mi se sere na ovu borbu koju vidin.

I dalje jedino DQ serijal ostaje pravi jrpg na poteze, izmisljanje tople vode nisan nikad volio pa nevirujen ni da cu sad.

Borba na poteze, koliko god mi osobno draga bila, je lagano stvar prošlosti.
          FF XVI ima potencijal, al imam dozu skepse jer... Square Enix.

Ko voli nek izvoli, al borba na poteze danas je totalna lijenost.
            Potrudi se i napravi dobar combat.

Igre više nisu text based.

"Borba na poteze" stil gejmpleja, je za mene umrla jos u pretproslom desetljecu...totalno zastario nacin igranja.

Ako će biti borba na poteze odgovara mi. Smatram kako je to čar FF-a i nešto radi čega sam krenuo igrati FF. I dan danas se rade vrlo kvalitetne igre koje imaju borbe na poteze, pogotovo za Nintendo Switch (npr. Octopath Traveler, Bravely Deafult 2 itd.) tako da bi, u kombinaciji s odličnom grafikom, ovo moglo biti dosta dobro.

Picek Samo takve indie jos i imaju taj stil, nitko nece napravit AAA sa tajkvim gejmplejem upravo zbog ovog sto sam rekao...mrtav stil igranja.

A mislim ajmo se ne pravit da je dinamični combat neš novo u serijalu.
                  Pa borba nije na poteze od X-2, to i XII su po mnogima najbolje igre u serijalu.

@darkfenix

Nije stvar zastrjelosti nego truda. Od AAA očekujem više.

Borba će bit veće smeće nego u prošlim nastavcima gdje je to bilo neizdrživo.
                  Opet neki kraljevi, politike i prepucavanja.
                  Gdje je tu fantasy?
                  I opet recikliranje behemotha, Shive, Ifrita i ostalih. Ništa novo, dapače sve dobro staro žele uništit.
                  Trebali ste stat sa FF12 i ostali bi najbolji jrpg serijal svih vremena.
                  Ovako ste komercijala, populizam i pljačkatori.
                  Mene više nikad nećete.

darkfenix pa ne bih baš rekao da su indie igre s obzirom da je Octopath Traveler i Bravely Deafult 2 napravio Square Enix.

Nista nije zastarilo ako znas kako napraviti igru

Znaci DQ12 je jedina nada