• Gaming Vijesti
  • Remasterirani Spider-Man stiže na PC ovo ljeto, a Miles Morales na jesen

Sve manje i manje vidim svrhu u posjedovanju xboxa i ps, u mom slucaju naravno, sto je vrlo pozitivno...

Nije bilo objavljeno u State of Play-u, ali službeni PlayStation blog javlja da će i Spider-Man: Miles Morales doći na PC na jesen.
Link

Fico je, ono sto su najavili, sada i provode

Mene samo sada zanima koliko je zapravo taj SSD prodavanja magle. Ovo je prvi i jedini naslov koji ga podržava a da dolazi na PC, ovo će biti dobar benchmark.

S obzirom da oba nastavka imate na PS4, možete već sad utvrditi koja je razlika. SSD u PS5 je ugrubo na razini onih najbržih PCI 4.0 SSD-ova.

Al ovo je isto festa i sranje na korisnike ps5. Izdaju igru na pc a na ps5 je uopce nemos kupit. Namjerno su povezali kupovinu ovoga sa milesom s tim da pola ljudi ukljucujuci i meni ne radi update preko milesa radi regije a igra kupljena u hrvatskoj. I jos najbolje od svega sta je nisu ubacili ni u novu pretplatu al jesu 60 verzija starog izdanja za ps4

maverick Ma mislim znam, no nijedna igra do sada nije bila first party koja je imala pristup svim điđa miđama koje Sony stavlja iza svojih lokota. Sad izlaziti Uncharted, ne znam da li on ima taj super brzi load na PS5 kao Spider-Man? Možda se sve to može testirati i prije 🙂

Inače, @p7co imaš ovdje za kupiti iako trenutno ne sada, no može se nabaviti ključ bez problema. Stavi si email da te obavjesti kad igra dođe i slobodno ju aktiviraš, vrlo pouzdana stranica!

https://www.cdkeys.com/marvels-spider-man-remastered-ps5-eu

Fico Ovo je po meni dosta velika stvar. Izgleda da Sony stvarno ide sve više u PS + PC ekosustavu.

Čista lova - portanje ih ne košta previše, a interesa itekako ima, makar je ovo sada već dosta star naslov. Kako su cijene grafičkih kartica pale u zadnjih nekoliko tjedana, sada se još više isplati investirati u PC, ako nekome odgovara igranje na monitoru i u uredskoj stolici.

Fico To je dobro ako ostane ovako , portaju stare igre kojima izlazi nastavak na PS5 , ulog minimalan stim dizu hype za nastavak i usput zaraduju win/win

Pa mene čudi da sinoć i Returnal nije najavljen za PC. Bit će u 9. mjesecu vjerujem na PS konfi.

prayer imala pristup svim điđa miđama koje Sony stavlja iza svojih lokota

Ma kakve dindje mindje, to je cisti pr i muljanje na kvadrat. Jebote ssd lol, koda je time travel masina pa se o tome digla tolika buka.

Činjenica je da većini na PCu takav SSD još uvijek nije realnost.
            Ljudi štede na storageu.

Ajmo sve posrat kaj se može posrat.

maverick Naravno da će to istaknuti. SSD im je barem duplo brži od Xboxovog, a u odnosu na PS4 2,5 inčni HDD na 5400 okretaja je kvantni skok. Druga stvar je što igre moraju biti rađene s tim na umu da to iskoriste, toga nedostaje i kritika da pored Ratcheta nismo imali neki dostojniji prikaz skoka brzine učitavanja tijekom gameplayja stoji (S:MM ima praktički instant učitavanja, ali nije presudno da je game changer u odnosu na PS4).