• Gaming Vijesti
  • Ovo je navodni popis igara koje će biti prikazane na State of Play prezentaciji u lipnju

Znači živa dosada kao i svi zadnji State of Play.

Reprize, klasika.
Uz poneku noviju najavu, nista wow.

Odlicno, jedva cekam vidjet sta spremaju novo za PSVR2!🔥

MW2, Little Devil Inside i Resi 4? Cist dovoljno, ostalo potencijalno Project Eve, to mi je izgledalo oke prvi prikaz.

Ček, project eve je ono kaj zgleda ko Bayonetta? Pa tome se skroz veselim!!! ❤️

Tzereen U prijevodu, kao i u slučaju Automate veseliš se novim prizorima klatećih, dobro oblikovanih ženskih guzova.

Fico I ti onda kazes da se starija ekipa stalno nesto zali na igre, lol...

Ja iskreno uvijek cekam nesto a ni sam ne znam sto cekam...i uvijek se nekako razocaram...mi sami ne znamo sto bi

darkfenix Preporučam da uložiš malo truda u čitanje s razumijevanjem pa ćeš moći razlikovati ovo što ti insinuiraš od onoga što sam zapravo napisao.

Jesam li se igdje žalio na kvalitetu igara? Ne, nisam. Štoviše, nisam se ni žalio. Rekao sam što me privlači i od toga je jedino Modern Warfare II ono što zadovoljava taj kriterij posve subjektivnog interesa.

Fico Ok, kmecao si da ti je sve meh..sve 5! Jbt zafrkavam se, ti se odma dizes na zadnje noge...

Možda ubuduće razmisli o pristupu raspravama. Govoriti drugima da "kmeče" kada staješ na zadnje noge kada se slučajno dotakne tvoj ukus u filmove ili igre, dok isti bez pardona kritiziraš drugima možda nije najbolji način, pogotovo ako tražiš normalnu diskusiju.

Fejk ko kuća.

Edit:
        Mislim, procurio je tipičan terminski plan konferencije, a radi se o videu će raditi random Sonyev montažer. Zašto bi uopće postojao terminski plan kao takav i zašto je bitan tip sadržaja u drugom stupcu?

Netko se jednostavno previše trudio da izgleda uvjerljivo. Ne izgleda.

Odlican popis! Dva resija, Project Eve, CoD i Street Fighter 6. Meni dosta!

Ak je istina, prikopčam se na zadnjih 5 min i svršavam

FFA je promijenio naslov Ovo je navodni popis igara koje će biti prikazane na State of Play prezentaciji u lipnju.
        mjesec kasnije