• Filmovi i serije
  • Potvrđeno je snimanje God of War TV serije. Tko bi trebao glumiti Kratosa?

Ko bi trebal glumit Kratosa, pa jasno ko dan jer imamo mi svojeg Kratosa.

Christopher Judge bi komotno mogao glumiti Kratosa, samo ga treba malo nabildati. Glas ima i sumnjam da bi itko šta prigovarao posto je crnac pogotovo ako se uzme u obzir o kome je riječ.

Bautista nikak.

S obzirom da se radi o Amazonu, očekujem jebeno kvalitetnu produkciju.
    A priču počet iz korijena, ne se odmah prebacit na nordijsku mitologiju jer nema smisla.

Moj susjed iz dućana do, frajer je isti Kratos... mi ga i zovemo Godovar 😄 😄

a vjerojatno ce ga glumiti Dwayne johnson.

Zajebano je naći glumca koji je krupan, ima ozbiljnu hladnokvrnu facu (kakav crni Rock lol), i baršunast alpha male glas, obzirom da je Judge postavio previsoku ljestvicu glede tog.

Jedini koji mi pada u ovom momentu na pamet, a koji parcijalno zadovoljava kriterije je

prayer Kratos je bijelac, tek tolko🤷🏼, a glumit bi ga trebal neko nepoznat totalno.

on bi bio dobar za baldura.

a ovaj za kratosovog sineka Atreusa. ima sad već 17 let ali ima facu da se ga može pretvorit u klinca.

Jason Momoa bi bio opticki dobar kratos a ima i dista dubok glas

renda Ma Kratos je što god TV poglavari kažu. A kažem čak i da je crnac, mislim da nebi nitko trepnuo okom da ga glumi tip koji mu daje glas.

Niko još nije spomenuo Arnolda Volsooa. Sramota.

Čovjek je bio mladi Kratos ko mlad, a sad je stari Kratos.

Amazon 🤦‍♂️

Šta nisu pogledali trailer od LotR serije.

Netflix radi bolje adaptacije od Amazona.

Meni je samo bitno da bude politički korektno i da sve kvote budu zadovoljene, hvala.

Amazon usere jednom i odma je boogeyman.
      Ko da niste gledali The Boys.

Amazon ima odličnu produkciju.
      Showrunner je bitan.

wooddiebone Amazon usere jednom i odma je boogeyman

Realno, šta je usrao? Još nitko nije vidio Lotr, već su ga cancellali prije izlaska.

weky

Usran je u trenu kad je najavljeno u kojoj mjeri mjenjaju stvari iz knjige.