FFA je promijenio naslov Norman Reedus je još jednom potvrdio Death Stranding 2.

Zbilja bih vise volio da se Kojima odlucio za novi IP, ali sta je tu je...

maverick Ovo je Kojima. Ne vjerujem mu ni kad preko drugih šalje poruke. Dok ne bude konkretan kodžimasti trailer, do tada nemam blage veze na čemu radi.

Fico Dok ne bude konkretan kodžimasti trailer, do tada nemam blage veze na čemu radi.

Na žalost, u nekim segmentima igara koje on radi u zadnjih 10 godina, ni on nema pojma na čemu radi.

Znači dostava paketa se nastavlja.Logično.

Nije dostava paketa, nego održavanje na životu preostalih enklava u procesu sedmog (ili kojeg...) masovnog izumiranja na Zemlji.
      Naravno da želimo nastavak, svjež gameplay i originalna priča prezentirana i režirana u rangu odličnog SF filma, koji se ne zaboravlja.
      Za ostale tu je novi nastavak FIFA i sl.

Stoji mi directors cut prvog već par mjeseci sa strane. Kako stvari stoje, vjerojatno će još dugo tako. Možda ne bi bilo loše i ostaviti odigravanje po strani do uoči izlaska nastavka.

Zero bolje igraj Death Stranding nego ono zlo iznutra. Ovdje barem grafika valja 😂

Zero kad vidis uvod igre, zaboraviti ces na sve sto trenutno igras 😉
          Steta sto igra s vremenom postane repetitivna, a prica komplicirana i sa mnostvom rupa, ali ima taj Kojima vibe koji te tjera na dalje.

Evo baš ste me sad nagovorili. Stoji mi na Steamu netaknut i vidim 10 eura nadogradnja na DC... Taman imam 5 eura u Walletu, nadoplatit će se i krećem za vikend.

Opet me prima volja za igrama.

52 sata za laganini prohod, bez grčenja 😃