420 kn za komad plastike koji nema nikakvu funckiju osim estetike, vau
Coveri za PS5 konačno stižu i na naše tržište. U trgovinama od idućeg mjeseca
420 kn lol
Puno previše. Ja sam kupio crne na amazonu za 20 eura. Nisu orginal ali izgledaju odlično.
Uopće me ne čudi cijena. Uvjeren sam da će se prodavat.
Meni je iskreno originalna kombinacija bijelo crna odlična i najbolje izgleda po mom mišljenju..i prostor mi je u tim bojama...pa se sve podudara...
A i cijena je definitivno pretjerana...
420 je novih 20, ajde sta ste taki
Inflacija burazi.
Tko hoce kupit, kupit ce, a tko nece doci ce plakat kako je skupo na forum...jednostavna istina.
Netko se žali na cijenu. Kaže da nije korektna. I onda je velika caka da neće potrošiti pare na stvar koju smatra da je preskupa? Ne, to nije caka. To samo znači da netko ima osnovnu razinu inteligencije. Moraš biti stvarno tikvan da se žališ da je preskupo i onda kupiš.
Pa jebo ja samog sebe, prvi sam kad treba prigovarati na balkanski mentalitet, ali objasni mi što je tu točno nerazumno kada ljudi ne kupe nešto što misle da je preskupo? Zamisli da ti je nešto posve nepotrebno ujedno i skupo i onda to isto kupiš jer inače... Si balkančina? Ne razumijem. Pa moraš se pitati imaš li ozljedu glave ako takvo što napraviš.
"He, he, vidi ih kako su poskupili, saću ja njima pokazati tako da kupim he, he."
Ne znam jesam ja jedini koji je ovdje zbunjen.
darkfenix Pa ti si sveo forumase na binarnu sklopku, a ja mislim da nije tako. Tvoj finalni zakljucak je logican ishod kao posljedica da, ali kao sto velim, i sto Fico kaze, a to je da valjda ljudi mogu bacit svoje misljenje na cijenu koja je u rangu low-end zvucne za amaterski studio doma, a radi se o komadu plastike. Rađe idem po dildo