• Gaming Vijesti
  • CEO Take-Twoa komentirao je moguće preuzimanje FIFA-e. FIFA 2K24?

FFA je promijenio naslov CEO Take-Twoa komentirao je moguće preuzimanje FIFA-e. FIFA 2K24?.

Ne igram baš te igre, ali kaj nije 2K na dosta lošem glasu s NBA 2K franšizom? Prije par godina su bile super, al onda su se pretvorile u muženje love, ako se dobro sjećam.

Tzereen al onda su se pretvorile u muženje love

Savršeno za Fifu 😆

NBA2k dugo nisam igrao ,ali koliko gledam po netu mikrotransakcije su još gore nego u fifi ( zapravo FIFA nema MTX osim u UltimateTeamu) . Sta se tice gameplaya NBA2k mi je uvik bio top .

Uopće me ne bi iznenadilo. 2K franšiza je ogromna i uvijek treba prave konkurencije, a oni su definitivno sposobni izbaciti kvalitetnu igru (ponajviše gameplay).

Tako da bi pozdravio ovakav potez. Već dugo želim 2K nogomet. Mtx mi nisu više bitne, jer su i jedni i drugi đubrad. Daj mi samo kvalitetan gameplay.

Nexus Ako se dobro sicam my player/carrer mode su super grindy u 2K toliko da na posten nacin nemos upgradeat igraca, dok u fifi tu nemas nikakvi MTX . Nebi volio da mi taj mode pretvore u grindfest . Sta se tice gameplaya bas me zanima kako bi oni to izveli

2 mjeseci kasnije