• Gaming Vijesti
  • Avatar: The Way of Water izgleda odlično u prvom teaser traileru

Izlgeda jako lijepo,baš sam komentirao s frenovima jučer.
Pandora je prekrasna i cjeli lore Avatara je zakon i veselim se nastavcima.

ALI

Prvi Avatar je postavio standard CG grafike u filmovima na razinu koja dan danas nije nadmašena, a ako od nekog očekujem da ju nadmaši, to je nastavak 13 godina poslje.
Na žalost ovdje ne vidim nikakav napredak u odnosu na trenutne standarde industrije.

wooddiebone ako sam dobro pratio razvoj ovog serijala, ovaj put im fokus nije bio toliko na dorađivanju CG grafike jer su već ionako dosegli visoki standard. Sada je bio naglasak na istraživanju kako odraditi motion capture pod vodom, jer to nije bilo moguće. A druga stvar je bila da naprave 3D za koji ne trebaju naočale.

Baš me zanima jesu li uspjeli i kakav je rezultat.

Tzereen

A nisam čuo to. Doslovno mi je ovaj trailer prva stvar koju sam vidio za film.
      Lijepo je vidjeti da se ipak neki redatelji još uvijek trude inovirati. Ridley Scott me previše razočarao i automatski zaključujem da je Cameron krenuo istim low-effort putem u zadnji vrijeme.
      Baš me interesira kaj će proizaći iz 3Da bez naočala i može li to uopće u našim kinima bit prikazano.

Ja ne vidim ni 2D bez naočala, kamoli 3D.

Fico Ja ne vidim ni 2D bez naočala, kamoli 3D.

Ti sigurno, kaj i ja, 3D naočale staviš preko svojih 2D naočala? hahahahahah

Torla Bio jednom i nikad više. Više vremena proveo balansirajući te naočale na naočalama, nego kaj sam gledao film.