Uhhh, kakav odličan put kroz nostalgiju. Dan danas sjećam se škripe guma, otpadanja ratkapa i genijalne glazbe. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi danas Driver prošao...mislim da ne dobro s obzirom da su aktivnosti van bile nikakve. Baš me zanima recimo da naprave remake prvog Drivera, da li bi ga igrala mlađa publika jer kako si naveo...GTA je realno druga kategorija. Iako za mene osobno je prvi Driver bolji od bilo kojeg GTA.
Driver 2: Od nule do četiri otpadnute ratkape u 10 sekundi
Super osvrt na meni vrlo zabavnu igru, iako je imala hrpu mana, baš kako si naveo. Samo ću se sjetit one zloglasne misije "Chase the gunman" u Rio de Janeiru. Tko god je smislio to đubre, zaslužuje 9. krug pakla. Prešao sam je samo jednom i nikad više, a imao sam više od tisuću pokušaja u rasponu od skoro godinu dana. Smatrao sam da zbog toga nikad neću preći igru. Užas.
Ovo se nije nikad prelazilo, samo free roam po gradu i bjezanje od policije, pa kako je cd bio ostecen trebalo je cekat da ucita grad, kakva nostalgija.
Odličan i vrlo sjetan članak.
Sad si me pak podsjetio na zlatno doba gaminga. Driver 1 i 2 odigrano.
D2 mi je ipak bio bolji.
Bilo zajebanih misija za odradit sa kojima sam dušu ispovračao.
Mislim da mi je D2 bila jedna od 3 zadnjih videoigara koje sam igrao na prvoj plejki.
Kakve usporedbe jaooo. Igrao sam malo free roam-a u D2, prvi Driver sam propustio. Riješio sam nedavno priču i MP dio San Francisca na PS3, još trebam riješiti side content.
Prvi dio nisam igrao , drugi smo nesto malo pokusavali brat i ja, nikad ju nismo presli do kraja. Vecinom se igrao free roam sa onim skrivenim autima koje je trebalo pronaci. Radi te igre se pola sela skupljalo kod nas. Dobro , te i ISS2.
yakuza_stinger Chase the gunman, majko moja mila ta misija, al dobro cuj sad ovo, tu misiju san presao nakon 3 dana igranja na ps1 al racunaj da je meni 27 sada tako da izazove volim imat u igrama, a kao dijete to nisam mogao nikako prić, čudo je što sam dosao do tu… e sad na pc sam igrao emulator i presao sam chase the gunman iz prve. Zašto pitaš se? Jer na ps1 na toj specificnoj misiji pao bi fps na 5-6 da je bilo nemoguce doc do provalije dole, morao si ga sredit na pocetku di ti je fps jos bio stabilan izmedu 25-30, a na pc je bio kroz emulator stabilnih 60 fpsa. Sve u svemu igrica je kao sto se zna potegnula granice za ps1 do maksimuma, bila je originalno rađena za ps2 al ipak su je za ps1 izbacili, i dalje mi nije jasno, driver 1 za ps1 je izasao kako je i planiran al duja je laganica trebala za ps2 izac kao sto je planirano, samo netko u je rekao da ovo isto treba izbacit za ps1 i mi igraci najvise ispastali.
Prvi je bio genijalan. Prošlo je puno previše godina, a ja još pamtim osjećaj kad te prvi put prestigne ratkapa.