E ovo jedva cekam vidjet. Arkham serijal su mi jedne od najboljih igri ikad sto sam igrao!

Ja ne očekujem igru ni do koljena Arkhamu.
Ovo će bit co-op live service sa generic powerupovima i mikrotransakcijama, isto kao i Avengers o Squarea.

Je, u pravu si. Potvrđeno da nije.

Ali gameplay mi izgleda baš kao da je to bio prvi plan pa su se odlučili za drugačiji pristup. Baš jako vuče na arena brawler a al Avengers iako vjerujem da će combat bit masu bolji.

Jedini koji zna raditi te Arkham igre kako spada je Rocksteady. A s obzirom da ovo radi WB bit će flop poput Arkham Origins. Strpljivo se čeka Suicide Squad.

Dan danas niko nije objasnil kaj ne valja u Originsu, samo svi seru, a niko ne zna kaj ne valja, doslovno isti gameplay sistemi iz prethodna dva, prica cak i bolja, Batman je savage, Joker dionice brutala, bossovi jebeni, detective mod jebeno dobar, cak ga je i Knight iskopiral, atmosfera najbolja u serijalu zbog bozicnog ugodjaja, ne kuzim, vjerojatno ona spika, aha ne radi Rocksteady, ne valja.

renda

Evo ja ti točno napišem kaj meni nije sjelo sa Originsom.

Mapa je dosadna i prazna. Hrpa visokih zgrada uništava flow gameplaya koji je Rocksteady standardizirao sa Arkham Cityem.
      Side misije i questovi su nikakvi, nema Riddler Trophya, nema detalja na ulicama i sve djeluje kao kulisa dok npr. u Cityu gdje god na mapi odlućiš doć, razina detalja je dostojna main story dionice igre.

Ono kaj je odlično je priča. U tom sam stvarno uživao i rekao bih da se zbog toga isplati igrati.

wooddiebone ne znam, ja nisam dobil taj dojam, a riddler trofeji mi ni najmanje nisu falili.

wooddiebone Nemoj zaboraviti da niti Conroy a niti Hammil se ne vraćaju u svojim ulogama što je ujedno i jedan od najvećih minusa igre. Također je tučnjava tj kombat puno više arkadnija nego u Rocksteady igrama.

prayer Da ljudi nisu znali za to ne bi ni skuzili kolko dobro je voice acting odradjen, a i prica je o mladom batmanu tak da isti glas nema bas smisla, i nisam znal da to odredjuje dobru igru, a fajt je isti, doslovno, kaj ti uopce znaci arkadniji? Bas lupas ko i obicno, znaci doslovno je identican s time da je cak i responzivniji, a finisheri su brutalniji.

renda Upali igre opet pa ih idi usporedi i vidi koliko je zapravo recimo Arkham City combat zapravo bolji i fluidniji i koliko ćeš puta faliti combo pa onda upali Arkham Origins i usporedi. Siguran sam da ćeš promijeniti mišljenje. Argument za glas ti je smijeh. Da se razumijemo, Origins ima super voice acting ali Conroy i Hamill su rođeni za te uloge.

Flipper Jel isti universum? Jel Batman iz Arkam trilogye i u ovoj igri Batman ?Ako se dobro sicam Batman je “umro” u zadnjem djelu arkama

renda
              Voice acting u originsu je odličan, ali uspoređivati ih sa Conroyem i Hamillom uopće nije niti fer kolko je ta druga kombinacija jednostavno ikonična i značajna za autentični osječaj tih igara.

Combat u Originsu JE dosta slabiji.
              Kombosi propadaju najčešće jer Batman sam odluči opaliti zrak u totalno suprotnom smjeru od neprijatelja, a ponekad propadaju i totalno bezveze sami od sebe.
              Tipa fajt sa Baneom u Originsu je možda i najteži Boss Fight u serijalu, ali cjelo vrijeme imaš dojam kao da je težak jer te igra zajebava, a ne zato jer je borba kao borba zahtjevna.

Daleko je to od loše igre, samo navodim koje stvari ju čine lošijom od Rocksteady igara.

escoban
              Ovo se navodno događa nakon Knighta, nakon kaj je Batman "otišao".
              Direktan je nastavak kao, ali kao što vidimo, Barbara je ponovo Batgirl pa se vjerojatno radi o nekom loose retellingu sa određenim slobodama.

wooddiebone Ja eto nisam imao ama bas nikakvih problema sa gejmplejem. Upravo zbog gejmpleja, boss borbi, grafike, atmosfere i napete price, Origins mi je druga najbolja igra u franshizi, odma iza Knighta,, s time da su mi sve fantasticne, i niti jednu ne bi ocjenio s ocjenom manjom od 9!

Ja imam osjećaj da će Gotham Knights biti sasvim solidna, ako ne i bolja igra. Ne znam zašto ljudi i dalje misle (ne mislim na tebe Vudi) da je live service i sl. kad nije. Danas možda najave da ima i co-op za 4 igrača, a može si i solo igrati. Jbg kad je Rocksteady najavio Suicide Squad isto je počela pljuvačina zašto to rade, a ne nastavak Batmana. Nikad nije dobro.

A u gameplayu fakat vuče na live-service formulu. Tak je i mene prevarilo.

Kad vidim modernu igru u kojoj mobovi imaju health barove, a nije full-blown RPG, očekujem samo najgore.
                  I znam da ima igara koje to imaju i nisu ni RPG ni live-service, ali imam traume od previše razočarenja.

darkfenix
                  i neni je Origins super igra, svi koji su voljeli druge igre arkham igre, trebaju i ovu jel nema neke vece razlike.