Za neuspjeh Vanguarda Activision je okrivio Drugi svjetski rat
Krivi su jer se nisu pomakli sa mjesta vec 15 godina jedno te isto svake godine inovacije nula bodova jedino dobro šta rade u igri su tarileri i kampanja iz MW 2019
na stranu sta je igra smece ,ali nisu nista ni falili sa izjavom .Meni osobno WW doba je totalno odbojno mogu mislit kako je mladoj publici onda , cak mi je drazi future setting od WW iako ni njega nevolim pretjerano
Sve im je nesto skrivilo jedino nisu oni krivi, ali dobro je jos da nisu ko DICE rekli "Igraci imaju prebrutalna ocekivanja"
Šteta što Vanguard nije više naginjao tom alternativnom WW2. Mislim da ima tu jako puno potencijala za zanimljive scenarije.
Kampanja nije losa bila ali ipak jedna od slabijih, ali da WW2 isuse boze, stvarno je dosta bilo vise tog settinga. Iako bi najvise volio sadasnjost odnosno blisku buducnost ne bi bio ni protiv toga da se COD vrati u Infinite Warfare vode.
Za sljedeći možda krivac bude WW3.
Ja mislio ono po naslovu kakav 2ww ima veze sa neuspjehom Vanguarda, Davno bilo. Klasićno pecanje, hehe!
Inače igre na temu 2ww-a su mi uvijek dobrodošle i ima tu prostora za manevriranje u smislu gameplaya ali većinska publika eto očito ne voli temu 2ww-a jer im dosadila.