• Gaming Vijesti
  • Square Enix je prodao Tomb Raidera, Deus Ex, Legacy of Kain i njihove studije za sitniš

I sad dodje MS i kupi Embracer za sitnis,lol...

Ovo je nevjerojatna cijena za sve kaj su dobili. Ne kužim. 300 miljona samo. WTF?!?

Bungie je išao za kolko, 3 milijarde? O Activision Blizzardu da ne pričamo...

Tzereen Ovo je nevjerojatna cijena za sve kaj su dobili. Ne kužim. 300 miljona samo. WTF?!?

Baš to sam htio dodat u post. Čini mi se kao jako povoljna kupnja.

AbelKOsMos Nemojmo zaboravit i izjavu predsjednika Square Enixa o ne-imitiranju zapadnjačkih studija.

Prvi vrhunski potez Square Enixa unatrag ne znam koliko godina, bilo bi jedino bolje da su studije jednostavno prepisali drugom izdavaču uz simboličnu naknadu od $1. Sretno s konamizacijom, smjer je dobar.

fensisuperstar

Šta reći..
    Drago mi je što se serijal otrgao od nesposobnih idiota, koji su ga tlačili i zapostavljali već deceniju i pol unazad.
    Ne znam da je i jedan serijal više underrated i zapostavljen kao što je Legacy of Kain, a postavio je lektiru i zadatak svim developerima kako se pravi pričom vođena igra.

Sad namolit Amy Hennig, dati joj ćup zlata i vratiti svetinju u život.

Baš su ih morali prodat grupi zagrljenih, hehe! Ali neka su. Za sitniš? E' pa onda im niš nisu značili. "Pošto poto prodaj, samo se riješi tih govana". E moj SE, silo nećista. Nadam se da EG ima već super planove za svoje nove igračke.

Sad kad M$ kupi Embracer grupu.

Pa šta nisu lani ljudi iz SE rekli da se krenuo raditi novi Tomb Raider i to opet novi reboot?

Inače, možda i sad doživim remake neke igre iz Legacy of Kain serijala. Meni definitivno spada u top 5 serijala svih vremena.
      Blood Omen s današnjom grafikom i open world sa svim tajnima lokacijama sa sivonje. Bila bi vjerojatno jedna od najboljih igri ikad. Naravno da to napravi stručni tim.. Također prvi Soul Reaver remake bi bio brutalan.

resident_evil Pa šta nisu lani ljudi iz SE rekli da se krenuo raditi novi Tomb Raider i to opet novi reboot?

Početkom travnja su potvrdili da kreću s radom te da će igra biti rađena u Unreal Engine-u 5.

Vezano uz vijest, izgleda da se Squenix ne odriče u potpunosti "zapadnjačkih" igara te da će prvenstveno igrati ulogu izdavača. Uz to, zadržali su prava na Just Cause, Outriders i Life is Strange.

E sada je pitanje koje se nameće je: što s Marvelovim igrama? Da li zadržavaju licence, tj. da li ih imaju za još naslova ili će ih njih predati, ako ih imaju, jer su im obje Marvel igre podbacile prema njihovim očekivanjima?

P.S. Potvrđeno je da, unatoč kupnji, Crystal Dynamics će i dalje raditi s The Initiative na Perfect Darku.

Vrijeme je da MS sad asimilira i ove i WB.

Ne vjerujem za koju lovu su ovi prodali…oooo jbt.

Torgue E sada je pitanje koje se nameće je: što s Marvelovim igrama? Da li zadržavaju licence, tj. da li ih imaju za još naslova ili će ih njih predati, ako ih imaju, jer su im obje Marvel igre podbacile prema njihovim očekivanjima?

Ovo bi i dalje trebalo biti Marvelovo i pod njihovom kontrolom.

Torgue P.S. Potvrđeno je da, unatoč kupnju, Crystal Dynamics će i dalje raditi s The Initiative na Perfect Darku.

To je dobro. Perfect Dark ima najviše problema u razvoju kod MS Studija, koliko sam vidio iz raznih izvještaja.

AbelKOsMos Human Revolution se odlično prodao. Isto bi bilo i s Mankind Dividedom da Square nije bio šupak s marketingom, katastrofalnim pre-order bonusima i DLC-ima.