Jako me razveselio ovaj video i @yakuza_stinger super ti ide naracija!
Sjećate li se Crash Basha? [FFA VIDEO]
Ponešto paragrafa sam pijan izgovarao, al uspio sam.
Sjećam se i sjećam se da nisam htio igrat takvo da ne velim nekaj ružno. Jedino od crasha mi je vrijedan spomena bandicoot i team racing, Točno se u CB-u osjeti neprisustvo ND-a kao glavnh kreatora.
Dobar video @yakuza_stinger!
Naručio sam danas ps1 jer me zadnjih dana pere nostalgija a jedna od igara koja ce se igrat je i crash bash
Super osvrt, igralo se u osnovnoj skoli stalno. Sjecam se famoznog ring dinga, tad nije bilo brzog interneta nego sam imao carnet i nije bilo youtuba da vidis rjesenje. Eh slatke muke, ovisi o sreci kako si rekao da dobijes usisivac i crne balone i onda mora sve bit gotovo flawless da bi uspio. To se igralo tjednima i vise. Na kraju smo 2 puta u coop presli 201% i solo sam preso minimum tri puta. Jos se sjecam frustrirajuceg pogo crystal challengea gdje nemas boje nego jedine boje dobijas tako da raketama pogodis protivnike a oni imaju sve normalno. Ili Solo kristal na N Gin levelu kad puca samo tebi u gol na sve moguce kuteve. Ali kad sam skuzio pattern islo je lakse.
Nadam se da ce doc dan kad ce i ovo ugledat remake.
- Uređivano
crowizard taj Pogo Padlock za kristal u dvoje čak i nije toliko frustrirajuć bio. Pošto samo dvoje protivnika boji teren a ti i tvoj suigrač ne, onda bi obično pustili da oboje 20ak polja, strateški se pozicionirali kod kutija, pogodili ih raketom i uzimali pointse. I obično je bilo dosta od 80 - 100 bodova po igraču.
btw, ako video do kraja tjedna ne bude imao 1000 vjuvoa, motamo kabele, gasimo portal
Dobar video.
To sam bas jako cesto igrao s ekipom,Najbolje igre su mi bile onaj fliper/nogomet(ona staza kad se. agne u jesnu stranu najteza) i guranje s medvjedicim.
Najgora definitivno baloni.
Crash Bash je jedna od najbolji co-op igara ikad!
danko-b
Sky Balls. Sjecam se da je za kristal trebalo dobit bez da te takne crvena kugla a oni ih mogu ispaljivat, a nerjetko se znalo desit da se zbog dizajna letece ploce obije od jedne stative i ide prema drugoj i ti samo bespomocno gledas.... you fail. Hahah da mi se vratiti.
Joj, nostalgijo, sjećanja i raskinuta prijateljstva