Poklonjenom konju se ne gleda u zube, a i siguran sam da će igra imati svoju publiku koliko god ona mala bila.
Izgleda da Battlefield 2042 stiže na Game Pass
Vidim nastavljaju shit lineup u zadnje vrijeme
DarkPunisher Stvarno u zadnje vrijeme dolaze sama Indie shranja,pa onda mora doć i jedno AAA shranje od igre.
To je ono u sta se ja bojim da ce se GP pretvorit s vremenom...bit ce 3 dobre igre, a ostatk ce bit shit , ono, da se moze reci da ih ima puno, da izgleda kao super ponuda...quantity over quality! Jebes te servise sve..
Pa jel BF2042 AAA ili indie?
- Uređivano
Da vidimo sad zagovaratelja Game Passa.
- Uređivano
Za turskih konvertiranih 400kn,na 2 god.nema ebeno bolje ponude od GP-a.
Al kad dolaze škartne AAA igre tipa BF 2042,i škart Indie igre,onda je i kvaliteta ponude osiromašena.
Al sa druge strane,Zony mora još puno učit i kopirat od M$ u poslovanju pretplata,servisa.
U zadnje vrijeme ih kopiraju u svemu.
Doci ce to i na ea play. Igra je grob, ali da je imam unutar neke od pretplata igro bi makar 2-3 matcha na dan. Game pass ftw.
Sva tri igrača će biti oduševljena.
- Uređivano
igrati FPS na konzoli, bez grafičkih opcija, je kao gledati u vrlo dobru plastičnu pizzu, pizza je, izgleda dobro, ali nemos kurca s njom!
EDIT: nit smrdi, nit mirisi, sto je gore nego nesto od navedenog
Ovo je valjda neki zadnji pokušaj da privuku ljude prema igri, no realno, ta igra je mrtva poput ruske ekonomije.
Nije mi jasno da sad kad se igra maltene đabe daje opet ima onih koji seru i negoduj
- Uređivano
Tonibaloni Zato jer nit đabe ne valja ovaj fail od AAA igre.
- Uređivano
Pa evo neko ko ima priko 100h , problemi su: prevelike mape ,preotvorene mape , vjerovatno najlosije mape u serijalu ,previse vozila ,neka vozila su OP neka useless ,premalo oruzija premalo razlike u trenutnim oruzijima, specijalisti ,ubijanje tradicjonalni klasa , stik su ubili i teamplay, sama atmosfera u igri imas filing ko da igras fortnite a ne BF , cringe voicelineovu , pun k bugova , premalo novog sadrzaja i sam filing igre kao da nezna sta je
Ima tu toga jos ali eto to su prve stvari koje mi padaju napamet, al svakako se slazem da nije toliko losa koliko ljudi pisu samo je ispod standarda za jedan BF serijal , ovo je tribao bit next gen BF nesto ala BF3 prije 10 god pomaknut granice , a oni su isli 5-10 koraka unazad jer su BF1 i V doslovno u svakom segmentu kvalitetnije igre. Za 10-15 eura ili F2P je skroz ok za ovo
Imaš modove sa 64 igrača pa su i manje mape ak su ti ove pre velike. Broj vozila je smanjen. Bugove baš i ne vidim. Za sva vozila postoji djelotvorno oružje i vozila su sa druge strane djelotvorna ako ih se pravilno koristi. Teamplay nisam vidio ni u prethodnim dijelovima, uvijek je svak za sebe uz povremen blijeskove, bar na ovim javnim casual serverima na kojima sam igrao.
Atmosfera je prilično individualna stvar. Meni je OK, osvajanje gradova na juriš. Vidi se trud oko atmosfere uz oluje i promjene vremenskih prilika.