biver Za ps now ok, ali gdje je razlika u stackanju ps+ pretplate ako i cijena i ponuda ostaju iste i samo se dodaje "essential" u ime?
Flipper Evo za vas koji ste mislili nabiti pretplate idućih par godina, pa je Sony zabranio. Moći ćete konvertirati svoje PS+ kodove u Premium ako to želite u sljedećim omjerima.
Tuhy Ček ček... Jel će to vrijedit samo za ove koji se kupe prije nego krenu ovi novi razredi? Jer, realno, kupit "običnu" godišnju pretplatu na, recimo, onim Days of play sniženjima i dobit 219 dana Extre je meni jeben deal.
Flipper Tuhy stackas PS+ na akcijama i onda konvertiras kad hoces. Slično je kad kupiš recimo Xbox Live Gold pretplatu, pa ako želiš ona se konvertira u Game Pass Ultimate u određenom omjeru. Ja da znam da ću moći streamati od 22. lipnja iz Hrvatske sa svojim UK računom, kupio bih sad 12 mjeseci PS+ za UK jer sam vidio da je na nekoj akciji skoro 40%.
Tuhy Pa to je onda sasvim oke po meni. Kupim po jeftinijoj cijeni kad bude i u tih 7 mjeseci odigram kaj me zanima od tih "starih" igara