5mb?mora da se šale.To nit Jubito ne možeš gledat.
Poznate su cijene novog PlayStation Plusa u Hrvatskoj
Ovo je za one koji su se priključili Playstationu zadnje dvije generacije,za one poput mene koji sam aktivan od PS1 i svaku sam generaciju nabavio ili odigrao kaj me interesiralo jedino ostaje opcija osnovnog PS+...
Isprobat ću premium svakako. Najviše me zanimaju PS3 igre kao ICO HD (onaj kao remaster), MotorStorm, KZ2 i Resistance 3. Samo stvarno mi je problem sto od prvog dana imam UK account na kojem mi je sve. Da bar Sony dozvoli migraciju regije.
Bit ce dobra stvar za igre koje bi volio probat a nezelim dati 300 kn za njih npr. Returnal/Ratchet. Kupis za misec ili 2 pa se opet vratit na standardni PS+
- Uređivano
Netko je neki dan napisal da će se "jača" pretplata moć uzet kao nadoplata, odnosno, upgrade na već postojeću cijenu, pa će se trebat platit samo razlika, ne full cijena.
Samo i isključivo u tom slučaju bi možda uzel Premium na godinu dana, ali tek kad vidim igre koje će bit u ponudi. Ako nema dovoljno igara koje nisam odigral, ne isplati mi se.
Aktualna pretplata mi ionak traje još godinu dana, te ih se kupuje isključivo kad su popusti poput Days of Play il za praznike.
I ovo za regije, da... Jebala ih nemogućnost prebačaja.
Flipper Samo stvarno mi je problem sto od prvog dana imam UK account na kojem mi je sve. Da bar Sony dozvoli migraciju regije.
Zašto ti je to problem? Ja imam UK account, a s njega sve i igram, pa tako onda uzmem i ovo ako bude potrebe i igram s njega. Jedino kao problem vidim ako je Sony n00b pa streaming bude s krivih servera zbog regije, ali to nema smisla jer bi trebao gledati fizičku lokaciju s koje se spajam, a ne PSN account.
- Uređivano
Flipper Ali ja ne miješam (sheram) nikad te stvari oko PS Plusa ionako, meni je UK glavni account, njega punim parama i s njega sve kupim i igram. Meni onda ni nije problem ako ovih pretplata nema u HR jer sam UK. Samo velim, onda me brine ovo što navodim, ali valjda više nije 19.stoljeće.
Also, 875kn godišnje, toliko mi je osiguranje za auto
- Uređivano
Previše, rađe dam 500 kuna nekom drugom pri tome da igram nove AAA igre, ne one od prije 3 godine.
EDIT: zapravo koga ja lažem, dao sam 80 eura da igram N64 igre na Switch
A popis tih 400+ igara zbog kojih bi netko uzeo novu pretplatu?
Da li se opce zna koje igre ce biti? Osim onih par koje su naveli odmah nakon najave?
Nekako se bojim da se ne mogu mjeriti sa Game Passom pa skrivaju popis ko zmija noge Mozda se varam pa iznenade...
Game pass oko sto eura za 3 godine ekskluzive day one i pun k hitova
Psplus 100eura za???
Nek dolaze first party igre sa odmakom od recimo max 3-6 mjeseci i dobro je. Ne moze Sony financijski podnijeti da dolaze day one.