E uz streamanje PS3 igara sada sam vec znacajno zainteresiraniji
Potvrđeno je, novi PS+ kreće u lipnju, a igranje iz clouda stiže i u Hrvatsku
Može. Optika spremna. Super vijest.
Šta to znači za nas sa 20/5 brzinom?
baš me zanima dali će mi raditi ps3 igre ovom brzinom od 46 Mbps.
Pretpostavljam da će se moći sherati Premium Plus na dva PS5? €60 za godinu nije strašno toliko.
Nadam se da će bit dovoljna gigabitna veza za ugodno igranje
Nije problem stream jer se to da i sa bakrom izvesti bez ikakve optike, najveći problem je jako osjetni input lag koji takav način igranja donosi.
Ne postoji dobar cloud streaming, teško da će PS to promijeniti.
- Uređivano
Još jedno pitanje i zapažanje… ako imam UK glavni račun, a imam, ništa od streamanja ako neću preko svog HR računa igrati? Jerbo ovaj HR sto imam ne sluzi za ništa, osim sto nekad kupim neku igru na akciji.
Cak i PS+ imam na UK. Sve živo mi je tamo.
- Uređivano
croman27 Za cloud gaming je generalno bitan ping, dakle polozaj servera i 50 mbps brzina za 1080p 60 fps. To je iz mog iskustva. Sto znaci 50 mbps-a dedicated, a ne da imas spojeno jos device-ova koji kradu bandwidth. Zavisi isto o kvaliteti streamanja. Stream u 1080p 60 fps trosi otprilike 15 gb prometa po satu.
Napominjem da ovo nisu podaci vezani uz ps-ovu uslugu nego za cloud gaming putem geforce now-a, a mislim da nece odstupati previse. Uglavnom i da imas gbps vezu, a ping los ne budes se zabavio bas.
- Uređivano
Flipper Dobro pitanje, reko bih vrlo jednostavan odgovor da se radi samo o pretplati obzirom da na istoj konzoli dozvoljavaju igranje svim profilima iako samo jedan ima ps+ sa hdd-a, ali obzirom da je ovo stream pretpostavljam da ce cloud gaming biti dozvoljen samo na racunu koji ima aktivnu pretplatu.
Edit: double post-ao sam, sad sam skuzio, nije bila namjera
- Uređivano
Heat Kazem, jako ovisi o lokaciji, ja sam u spanjolskoj i bas su nedavno tu dodali server. Ja imam ping oko 50 jer sam na otoku i sve super radi. I mp i sp igre, dignem si postavke na high-max i uzivancija. Stvarno radi, ne bi kenjao tu i placao uslugu da ne. I rtx imas i sve. Ali free ako si isprobavao je drugacije, ni priblizno kao kad si subscriber.