• Gaming Vijesti
  • Potvrđeno je, novi PS+ kreće u lipnju, a igranje iz clouda stiže i u Hrvatsku

E uz streamanje PS3 igara sada sam vec znacajno zainteresiraniji

Može. Optika spremna. Super vijest.

baš me zanima dali će mi raditi ps3 igre ovom brzinom od 46 Mbps.

Pretpostavljam da će se moći sherati Premium Plus na dva PS5? €60 za godinu nije strašno toliko.

Nadam se da će bit dovoljna gigabitna veza za ugodno igranje

Nije problem stream jer se to da i sa bakrom izvesti bez ikakve optike, najveći problem je jako osjetni input lag koji takav način igranja donosi.

Ne postoji dobar cloud streaming, teško da će PS to promijeniti.

Još jedno pitanje i zapažanje… ako imam UK glavni račun, a imam, ništa od streamanja ako neću preko svog HR računa igrati? Jerbo ovaj HR sto imam ne sluzi za ništa, osim sto nekad kupim neku igru na akciji.

Cak i PS+ imam na UK. Sve živo mi je tamo.

croman27 Za cloud gaming je generalno bitan ping, dakle polozaj servera i 50 mbps brzina za 1080p 60 fps. To je iz mog iskustva. Sto znaci 50 mbps-a dedicated, a ne da imas spojeno jos device-ova koji kradu bandwidth. Zavisi isto o kvaliteti streamanja. Stream u 1080p 60 fps trosi otprilike 15 gb prometa po satu.
        Napominjem da ovo nisu podaci vezani uz ps-ovu uslugu nego za cloud gaming putem geforce now-a, a mislim da nece odstupati previse. Uglavnom i da imas gbps vezu, a ping los ne budes se zabavio bas.

Flipper Dobro pitanje, reko bih vrlo jednostavan odgovor da se radi samo o pretplati obzirom da na istoj konzoli dozvoljavaju igranje svim profilima iako samo jedan ima ps+ sa hdd-a, ali obzirom da je ovo stream pretpostavljam da ce cloud gaming biti dozvoljen samo na racunu koji ima aktivnu pretplatu.

Edit: double post-ao sam, sad sam skuzio, nije bila namjera

Heat Ne slazem se niti malo. Izuzetno ugodno i fluidno igram igre redovito putem geforce now-a. Sad su se jos ojacali dodatnim serverima i jacim grafickim. Prosao sam igre koje da nema tog servisa bi mogao samo gledat na youtubeu obzirom na snagu mog laptopa.

biver E baš sam nedavno gledao UFD Tech isprobavao Geforce Now, ping 3 i opet pola igara neigrivo, dok neke rade savršeno. Možda si ti naletio na dobre ili su serveri kvalitetniji u Europi.

Heat Kazem, jako ovisi o lokaciji, ja sam u spanjolskoj i bas su nedavno tu dodali server. Ja imam ping oko 50 jer sam na otoku i sve super radi. I mp i sp igre, dignem si postavke na high-max i uzivancija. Stvarno radi, ne bi kenjao tu i placao uslugu da ne. I rtx imas i sve. Ali free ako si isprobavao je drugacije, ni priblizno kao kad si subscriber.