Easy a? Odrezi si prste pa prodi prvog bossa ajde

Pa ovo sve navedeno je debelo ispod easy težine

bogami dolazim u iskušenje da kupim igru i odigram. bloodborne me koštao debelo zivaca kojega naravno nisam završio.
Elden Ring bii mi mogla biti zanimacija do jeseni...

Zapravo onda nit ne igrate nego usmjerujete igrača kamo mora ić.Najlakšu Fromovu igru pretvorili u walking simulator.

mika bloodborne me koštao debelo zivaca

Ja sam bloodborne nakon par sati htjeo prodati, koliko me je naživcirao, jer nisam mogao preći prvog bossa.
    Nisam našao shortcut, pa se svaki put kroz hrpu neprijatelja probijao. A i što sam navikao souls igre igrati sa štitom, pa mi je promjena u gameplayu dodatno otežavala napredak. S vremenom sam se prilagodio pa sam bloodborne na kraju čak i platinirao.
    A elden ring ti je puuuuno lakše od bloodbornea. U 50 sati elden ringa sam umirao kao u prvih 5 sati bloodborne.

Trenutno sam na preko 90 sati u ER, i još nisam prešao igru. Toliko vuče na igranje i istraživanje, da to graniči s ovisnošču.

Teške igre da.
      Time wasteri ne.

Fromove igre su mi sce do sad ipak za nijansu više spadale u time waster kategoriju nego u teške igre.
      Elden ću probat, al ga ne kupujem. Čujem sve najbolje čak i od ljudi koji nisu fanovi iz sličnih razloga kao ja.

Od svih stvari koje su nastale iz Fromsoft igara, nema mi draže nego čut ljude koji imaju više od sat vremena dnevno za igre kak viču "git gud".
      Ne. Ti git a jub.
      Da se u školi slušalo, a ne igralo igre možda bi i pravopis štimao.

Hvala.

wooddiebone Šta si ti Fićo v2.0? Kakve to ima veze sa temom igre ko kako piše?Iritiraju me takvi/takovi likovi koji provjeravaju svako napisano slovo.I onda još vrjeđaju.

wooddiebone Da se u školi slušalo, a ne igralo igre možda bi i pravopis štimao.

Molim te nemoj zajebavat @Miro , i on je pismen kad želi.

Miro Nepismenost je pola pismenosti.

Ma nema ovo veze s grammar nacizmom.
          Git gud je iritantna toksična filozofija, a ja sam samo frustraciju iskazao na taj način.

Neka je dobio i nek ljudi koji žele iskusiti igru, ali im je preteška, igraju kako žele.

Fico nemoj bit lud, nemres Fromovu igru igrat kak zelis, moraju ti specijalisti na forumu reci kak da igras.

renda Ovo ti je sad isti kurac kao kad ti i ostatak "specijalista" serete meni u temi o filmovima kakvu bi ja trebao ocjenu dat kojem filmu ..eto ti ga sad na,lol!