• Gaming Vijesti
  • Next-gen reizdanje The Witchera 3 je dobilo odgodu do daljnjega

Komedija. Od obicnog povecanja rezolucije, frameratea i glavnih tekstura u vecoj rezoluciji, oni su angazirali Saber i modere i projekt je prerastao u nesto drugo. Vec su izgubili momentum serije

Problem je stvorio rat Rusije i Ukrajine. Port je odrađivala ruska podružnica Saber Interactivea. Prvi problemi su krenuli kad je CDPR osudio Rusiju, a dalje je samo eskaliralo novim problemima.

EDIT: evo ovdje objasnio poljski novinar da ne mislite da serem kvake.

Samo opravdanja i opravdanja....big deal bi bio dignut rezu i lockat fps na 60.

Kakav rad na teksturama? Čemu? Samo se zakopavaju dublje i dublje za minimalne razlike...

Ionako je update free...ako gta v može naplatiti svoju sprdnju od petice koji racku oni kompliciraju s witcherom?

Baš su odron od firme. Nek se onda ugledaju u blizzard i nek kažu kad bude bit će, a ne srat s datumima i svaki puta srat da je nešto iskrsnulo.

Zabrij sad su kao samo rusi radili na igri....u 21.st kad je u IT-u remote rad pod normalno.

Kenja mi se iskreno...

doctorfreak Zabrij sad su kao samo rusi radili na igri

Firma je smještena u Rusiji. Zove se Saber Russia. Da. Rade, najvjerojatnije, Rusi.

Ček šta next gen nije trebala imati i RT efekte? Ja sam upravo zbog ovoga događao igranje ekspanzija jebo im bog mamu.

Fico Dakle ako sam dobro shvatio Poljski cd project red financira updejtanje igre firmi iz Rusije...koja sad ne želi raditi na igri jer su ih ovi nazvali "agresorom".

Smiješno i stravično iz više pogleda.

Kao prvo čemu plačat nekome za ovakav projekt kad je ponavljam dovoljno podic fps cap i rezu?
        Kao drugo čemu uvlačit politiku u privatne firme i to još gdje se vrti lova?
        Kao trece jel ce vec jednom ti poljaci naučiti da uvijek moraš imat plan B i to takav da ponekad ispoštuješ neke stvari?
        Kao četvrto kaj nema apsolutno nitko na ovome svijetu da nije sposoban napravit taj projekt osim saber rusije?

Previše je tu pitanja....ali da...stojim iza toga da je cd project red smiješna firma.

Mogu razumijeti da ti se tako nešto desi jednom...dvaput...ali njima se ovo dešava već koliko 2 godine konstantno?

prayer rekli su da hoće.

Ne znam, vjerojatno sam naivan, ali mislim da ovdje nije CDPR namjerno usrao. Znalo se ranije da next-gen port radi treća strana. Jbg, tko je znao da će Rusi napasti Ukrajinu, a port radi bas Saber Russia.

doctorfreak pa nije nis cudno angazirat drugi studio da ti odradi ovakve stvari.
          Problem broj dva je PC. Tamo vec imas vecu rezu i unlocked fps. Sta onda? Izdat next gen pod tim opcijama koje si imao 2015.?

Ak sam odgađao odigravanje igre 7 god.,onda mogu sačekat još par mjeseci.
          To si treba uzet 200h slobodnoga za odigravanje ove igre sa ekspanzijama.

Ali ozbiljno, koliko je bilo teško dignuti rezu, pokoji detalj i fps?

Koliko realno posla tu ima za manji tim od 10-15 ljudi?!

Svašta. Baš sam se veselio ovoj verziji za ljeto.

Nexus u Red engineu dosta. Ne mozes to dati PC igracima. Cmon, to imamo odavno

doctorfreak Kao prvo čemu plačat nekome za ovakav projekt kad je ponavljam dovoljno podic fps cap i rezu?

Misliš li da je takvo što toliko jednostavno za napraviti? I to treba platiti jer i za to trebaju ljudi. Osim toga, to nije jedino što su najavili u poboljašnjima.

Kao drugo čemu uvlačit politiku u privatne firme i to još gdje se vrti lova?

Zbog toga što prekid prodaje u agresorskoj zemlji smanjuje izvor kruha i igara za građane i najmanje je što mogu napraviti da ne financiraju nečiji genocid. Korporativne pijavice koje razmišljaju samo o novcima izvor su svog zla na ovom svijetu.

Kao trece jel ce vec jednom ti poljaci naučiti da uvijek moraš imat plan B i to takav da ponekad ispoštuješ neke stvari?

Firma koja radi igre treba imati plan B za situaciju koja nas je dovela nikad bliže 3. svjetskom ratu?

Kao četvrto kaj nema apsolutno nitko na ovome svijetu da nije sposoban napravit taj projekt osim saber rusije?

Saber je postao dio CD Projekt grupe i oni su bili zaduženi za taj projekt. Naravno da mogu i drugi to napraviti, ali daj malo uključi logiku. Misliš da netko može preuzeti sve što su radili i samo tako krenuti dalje raditi bez odgode? Misliš da nema proces u kojemu se developeri i menadžeri trebaju upoznati s projektom, kodom, procesom koji se koristio za razvoj? Misliš da ne treba vremena da se složi plan za daljnji razvoj? To sve dovodi do odgoda.

Došlo je do rata koji ostavlja posljedice na doslovno čitav svijet i onda su se našli alfa gameri i liju suze oko nečega što je besplatno. Nekad smo stvarno privilegirana bagra.

chono
                Ma govorim kao nekakvu vrstu patcha za PS5/XSX. Nema potrebe nešto dirati na PC verziji.

Samo da su skinuli fps cap (to doslovno ne zahtjeva ništa posla) bi bilo dovoljno. Nema nikakvog smisla.

chono
                  Onda su u kompletnom kurcu jer se isto napravilo za stotinu igara na next genu. Čak su i na broken Cyberpunku izbacili brzinski patch za next gen gdje su dignuli fps cap pa kasnije i full igru.

Nexus patch za postojecu igru je sasvim nesto drugo od next gen VERZIJE.
                    Steam objekt je vec rezerviran i pripremljen, marketing je odradio svoje i nakon CP77 ne mozes izdati patch samo za konzole i reci to je to ljudi. Ono wtf pises 😁

chono
                      Ja govorim o jebenom patchu koji si trebali izbaciti za W3 na PS5/XSX i riješiti problem odavno.

Opet se vraćamo na njihovu organiziranost tj. manjak iste u svemu što rade. Doslovno nikog nije brige za 10-ak novih tekstura, samo si trebao dignuti fps cap i nitko im ne bi ništa rekao.

Nexus ma nema tog patcha 😁 o cemu ti pises? Najavljena je next gen verzija W3 za sve glavne platforme, pc, ps5 i xsx.
                        Sve je vec pripremljeno za PC, najave su pustene, nvidia je bila prenijela info o RTu u toj verziji igre, sve je odradeno. Nemozes sada napraviti patch samo za konzole za fps i resolution unlock

Mene je briga za ultra hd teksture i za kompletan hd rework poput onoga u moding zajednici. Jer neke stvari su outdated big time