• Gaming Vijesti
  • Najavljen je Kingdom Hearts IV, započinje skroz novu priču u velikom metropolisu

Nikako mi se ne svidja na prvu. Hocu Disney lokacije iz crtica, ne neke realisticne mracne gradove. Vidjet cemo, zasad sam razocaran vidjenim.

Onako, naoko, nekako predviđam da će ovo bit relativno dead on arrival - dakle kifla

Izgleda da Nomura stvarno forsira nikad dovršeni Versus XIII i to kroz KH... vidjet ćemo kako će to sve završiti.

Očekujem 16 nastavaka, na svim mogućim konzolama i mobilnim uređajima, svaka će igra biti canon i bitna za radnju.
Naravno, sve igre moraju završiti kao dio velike kolekcije sa nikad perverznijim imenom, koje MORA sadržavati riječ Remix.
Možda ćemo, kad ćemo svi skupa imati preko 60 godina, dočekati kakav takav kraj serijala.

Ono što me iskreno veseli je Shimomurina glazba.. genijalna je.

kabegami Možda ćemo, kad ćemo svi skupa imati preko 60 godina, dočekati kakav takav kraj serijala.

Ne, tad počinje treći story arc.

kabegami Bit će nastavaka dok ljudi kupuju pa makar morali reanimirat Sorino truplo po deseti put da bi mogli nastavit priču

Mene zanima oce se moci igrati ovaj put ili samo gledanje kao KH3

Ako dode ps5 upgrade za KH3 mozda mu i dam šansu opet

Miro Meni je KH3 bio fenomenalna nezaboravna igra. Inace nikad ne replayam sp igru, ali iskreno razmisljam da ga odigram ispocetka i to onako 100%

3 mjeseci kasnije