Nadam se da će bar pokušati u sljedećih par godina nešto slično izvesti....prodalo bi se, siguran sam

Ak pomalo i ja žalim za tim malim ručnim stvorenjem kojeg nisam imal, kak onda ne bi i on, pih!

Ja ne zalim nimalo.Imam je od samog izlaska i prve 2god. mi je fora bila, ali onda mi je bezveze postala, dok mi je s druge stran 3ds genijalan, ali opet, takav nacin igranja nije za mene osobno jednostavno. Slabo mi dodje kad vidim da ljudi pisu da nose te stvari na plazu i bulje u ekran umjesto u guzice o cice...

darkfenix Slažem se...vitu sam jedva čekao...na kraju probao par igara...ali nije to to...oni thumbovi su baš mali i nije ugodno igrat na tome...

mislim da je to više nostalgija....tipa gameboy iz mlađih dana...pa sam očekivao danonočnu tortutu vite.

Na kraju sam je prodao...jer sam shvatio da je ne igram gotovo ništa.

darkfenix treba reci da 3ds ima jebeno dobar library dok Vita ima vise niche igre. Meni je Vita dobra bila ali da, dosadi nakon nekog vremena.

Sto se tice mora i guzica, a ne znam ne idem na neke plaze gdje ih ima toliko pa mi Vita nije bila losa na moru par puta sto sam je nosio. Jedino sto je brightness uzasan pa je bilo tesko ista pametno igrati na suncu

Garrus_V Zna tvoja zena kud te treba vodit,lol..ma ne samo to sto 3ds ima odlicnih igri, nego i taj 3d je meni nesto fenomenalno. Ali kao sto sam rekao, sa godinama sam otkrio da nisam uopce handheld gamer, u biti volim gledat kud idem a be buljit u ekran kad putujem, ili kad sam na plazi

Link between Worlds je genijalna igra, samo zbog nje se isplati kupiti 3DS, kojeg sam i kupio u kompletu s njom. Naravno, odigrala se i Ocarina i Majora, koje isto imam. Vita je odličan stroj, nepravedno zapostavljen. Odigrat ću jednom taj Uncharted Golden Abyss.

Neiskorišteni potencijal koji je imala Vita ide direktno i samo na račun Sonya...šteta...

3 mjeseci kasnije