Duuuuugo je to putovanje (13 g) do tog otoka, nikad stići do tamo.
Volim kad se tako dobre stare igre nastave nakon duge stanke!

Gdje se može serijal odigrati cijeli? Ima na nekom servisu sve? Console peasant ovdje pa nemam stvarno pojma. 😅

buz Najlakše na PC-u.

Na konzolama imaš remake jedinice (PS 3, X360), remake dvojke (PS 3, X360, XONE) i peticu (PS 3). Koliko vidim, nema ih trenutno ni na Game Pass-u ni na PS Store-u.

Return to Monkey Island je navodno direktan nastavak dvojke tak možeš samo njih odigrat, ako želiš.

Ma na PCu ću odigrat, takve igre se na PCu igraju. Mislim da sam Curse i Escape odigrao, ove prve dvije sam samo igrao. Treba se spremit.

buz zahvali mi poslije 😁

https://www.scummvm.org/

Na ovome sam proveo noci i noci dok sam radio na recepciji kao student. Imas sve stare igre, ukljucujuci i Monkey Island

Odigrao sam sve nastavke, zakon serijal! Nadam se da ću imati volje još jednom ući u taj opičeni svijet, pogotovo jer nisam odigrao ništa od Double Fine već dugo.

Brijac naša pradomovina, hehe!
      edit: preporuka da odigraš, možda ti se i svidi ak voliš ludosti u igrama i gusarčine.

Brijac kultni serijal point and click avanture 90tih.
      Remek djelo Lucas Artsa.
      Iz ovoga ti se vukla inspiracija za pirate s Kariba.

Evo, pogledaj intro i poslusaj jedan od najboljih OSTova u povijesti gaminga na 2:48min

buz Kao što @sanzo veli, za sve starije igre, najbolje ti je na GOG-u uzeti. Usput možeš skinuti i samu instalaciju s njihove stranice i spremiti ju negdje na USB kao backup, da ne skidaš stalno. Velika većina starijih igara je dobila zakrpe radi kompatibilnosti pa rade dobro i na novim OS-ima.

Fico Također su često na popustu, do jučer su bile po 2,5 dolara po igri i vjerujem da će uskori bit ponovo.

Meni zanimljivija najava od novog TR, samo se nadam da će uložiti dovoljno truda da ne bude samo money grab zbog imena.

buz I to onaj three headed.

3 mjeseci kasnije