Mana kod tih pretplata je konkretno kao u slučaju Xbox Gamepass-a,kad si offline ili se serveri sruše,ne možeš igrat igru iz pretplate jer te traži provjeru licence.

Ovo nije gamepass a niko ne prestaje da se dernja kako je ovo sonijev gamepass.

u cijelo ovoj prići mene zanima Treća razina: Mogućnost streamanja igara iz prethodne razine i pristup klasicima s PS1, PS2, PS3 i Vite.
    ne koristim pretplatu a i ne zanima me. koristim psn bonove ili kupujem igre na disku.
    dali ću za tu opciju morati imati pretplatu ili cu moći skinuti sa storea(naravno platim je ) na hdd i normalno igrati ili pretplata pod obavezno?

master_x

Ne kužim zakaj se jednostavno nemre napravit rok trajanja kao za PS Plus igre koje se igraju offline najnormalnije.

Znači nije da se ne može nego ne žele.

mika Nisi previse jasan sa pitanjem, ali ako je ono bilo da li moras imati ps+ pretplatu da bi mogao pristupiti igrama iz trece razine, onda je odgovor da, moras, to je ionako ukljuceno u cijenu bilo koje razine.
      I psn bonovi nemaju nikakve veze sa pretplatom, to je samo nacin placanja. Ti ionako sam odlucujes na sta ces potrosit vrijednost bona.