Pročitajte čitavu vijest i koliko se ovi u PD/Sonyju posipaju pepelom. Znači recept za ispravljanje problema je ipak žaljenje na sve moguće načine, uključujući i stupidno bombardiranje lošim ocjenama na Meti. Dokle smo došli...
Polyphony Digital je priznao problem, povećat će nagrade u Gran Turismu 7
Meni je apsolutno impresivno koliko su svega svjesni i koliko obraza imaju. Kao što su rekli, znaju da to nije igra kakvu su igrači očekivali, očito je da se sve vrti oko miktrotransakcija a cijena je full AAA igra. Prošlo je na launchu pa su valjda gledali kako dalje pomaknuti granicu da igrači još više para bacaju pa ajmo nerfat sve nagrade pa opa, ipak vidi pobune. Nisu "zaboravili" dodati prodaju automobila i ne može me apsolutno nitko, u niti jednom svemiru, uvjeriti da to nije zato da guraju igrače da razmotre i okrenu se opciji mikrotransakcija.
I kakva je ovo budalaština što su uvalili u članku "osim svega navedenog iznad, do kraja travnja Polyphony je obećao dodati nove automobile, blablabla...."? Eto toliko su dobri i krasni i misle na igrače pa će evo pretrgnit kičmu da izbace još sadržaja. Ma nemoj jebat? Nije li to poanta live-service i polu proizvoda kojeg su dali, da se podrazumjeva da će to raditi a ne na nekoj psihološkoj razini, u članku isprike, navesti to kao nekakav bonus znak isprike. Katastrofa
Lignje jedne.Sad opet mjenjaju ploču nakon kritika.Kupujem GT 7 na debelom popustu kao što sam i GT Sport.
Ispričali su se samo za onaj prolongirani maintenance, tako sam ja shvatio. I milijun kredita je za to. Ostalo su samo standardne QoL nadogradnje i dodatni sadržaj.
kauboj Ima dovoljno sadržaja za one koji sve igraju što igra nudi, reakcije su bile malo pretjerane, a cijelo vrijeme se znalo da će updateati igru i da neće izaći "završena".
Igrači su generalno bili prilično zadovoljni supportom GTSporta koji je redovno i tokom cijelog životnog vijeka dobivao besplatni sadržaj. GT7 u startu ima to sve i dobivat će još više.
Samo jedan dodatni detalj oko ovoga s novčanikom. Neće više biti limitiran na zarađene novce. Ako se kupovalo preko MTX-a, limit od 20 milijuna nije postojao.
Fico Bit ce limit i dalje...samo je povečan sa 20M na 100M
Ja sam očito nezahtjevan amater, jer sam u gt sportu kupio svega par vozila, većinu dobio ili daily ili za misije, nakon 4 godine, imam 11000000 na računu, još uvijek je zabavno i nemam brige s takvim stvarima, a gt7 budem uzeo samo da si mogu autima felge i spojlere mijenjati
Ok, igra je stvarno dobra i ima se što raditi.
Je live service i vjerojatno će dodati čuda kroz idućih godinu dvije, radi se o stvarno iskusnom, kvalitetnom i stravstvenom developeru.
Osim samog postojanja mikrotransakcija u igri, smetaju metaju mi dvije stvari:
- Igra se prodaje po punoj cijeni
- Igra nije na razini tehničke kvalitete kakvu sam očekivao od first party ekskluzive i punokrvnog GT nastavka. Nije da je krš, ali postoje veliki problemi koji stoje nerješeni dok se payouti utrka nerfaju.
Ogroman potencijal igra ima. Samo da isprave kurs, nek ostave mtx, al nek omoguće potpuno normalno igranje bez njih i nek prebace SP content na offline.
To su mi uvjeti za kupnju.
Jebote vi kao da je ovo prva full priced igra koja nudi mikrotransakcije. Stvarno ne kužim toliku hajku. Skroz nepotrebno.
Niti je prva, niti je prvi put da se diže takva buka. Nije nepotrebno kada si glavešine očito i dalje misle da takve loše prakse prolaze. Uostalom, igre su poskupile pod opravdanjem da će to omogućiti kontinuirana bolja iskustva i ostale PR spike, samo da bi onda na nju nakalemili bezobrazne mikrotransakcije.
Sada se miče limit na zarađene kredite. Cinik u meni kaže da će sada i auti postati skuplji. Vidjet ćemo. Dobar prvi potez, a za dalje, kad dođe vrijeme za to.
Kao što Fićo kaže, nit je prva igra nit se prvi put diže frka.
Ipak, ako ti se ovo čini jača frka nego za ostale, vjerojatno si u pravu jer nitko ovo nije očekivao baš od Sonya koji je dosad imao kolko tolko solidnu pro-consumer reputaciju.
wooddiebone
GT Sport je imao mikrotransakcije. Nije ovo novost za PD i Sony,
- Uređivano
Da, spomenuto već bar sto puta.
GT7 implementacija mikrotransakcija je izvedena na puno gori način.
Možda i najgori u AAA sferi do sad. Predatorni sistem gdje je cijela igrina ekonomija bazirana na trošenju prave love i još se patchevima stvar pogoršava.
Cijene su u nekim slučajevima povećane do 10 puta, a payouti smanjeni.
Nije nuklearna fizika.