Super zvuči kad igra faila u startu, imaju šačicu igrača (kojima je vjerojatno žao bačenih novaca pa igraju da se osjećaju bolje), pa još kažu kako su odma krenuli u razvoj nove igre ali da grupa developera i dalje održava igru a već prvi značajni update je odgođen mjesecima i mjesecima nakon izlaska igre. Pa ne bi kupio, pogotovo preordero, niti jedan Battlefield ikad više u životu i sve slične njima (Anthem, Fallout76,...). Mislim da se u nijednoj drugoj industriji ljude ne pravi toliko ludim nego u gamingu.
Novi Battlefield je već u razvoju, DICE je naučio “vrijednu lekciju” iz BF2042
Ma pratio sam taj cirkus od početka i sa onim torbama i helmetima i leakanju informacija, zanima me samo kada je (ako uopće je) stigao onaj dugo obećavani roadmap ili kako su ga nazvali? Isto mi sad smrdi i ovaj BF, pa to neće na ljeto uopće više biti aktualno (niti je sada) a gdje još 3 velika updata...tko u to više vjeruje
Vrlo su bezobrazni gospoda iz DICE-a. Želim im brzu propast.
Boze tragedije , ni prvu sezonu nisu uspili izbacit . Ko god je vodio projekt 2042 triba bi dobit odma otkaz .
Ja znam da sam se zajeba na zadnja dva I više ne sad cekan prvu veliku akciju i ako bude u dobrom stanju uzmen
Sa svakim BF nauče lekciju pa ponovno se pepelom po glavi.
Neću pratiti niti davati nikakvu pozornost više ovim šarlatanima. Sramota na što liči serijal i kako je sustavno uništavan već dugo vremena.
Stao sam na nekih 90 sati igre, jer igram druge igre ali opet mi se polako vrača želja...bude se još igrala sigurno. Kaj se nastavka tiče, nemam niš protiv, igralo bu se to valjda.
Tragikomično
Propadni smece od igre