Kad svaki debil ima pristup tipkovnici onda dobijemo nešto ovakvo. Zašto se dopuste ocjene nula ili jedan? Jednostavno to nije niti realno niti normalno. Ocjene na metacriticu odavno nemaju nikakvu težinu već služe isključivo za iživljavanje nedohebanih pojedinaca.
Nijedna Sonyjeva ekskluziva nije imala lošiju ocjenu na Metacriticu od GT7
Yeben udrac za Sony. Njima je metacritic svetinja.
ibor4you Pa i je, primjerice zbog profesionalne kritike, prosjek koje je sumiran i izračunan na Meti, nećeš vidjeti Days Gone 2, iako su prodajno vrlo vjerojatno stvoreni uvjeti za to. Ovdje je čisti kontrast, igra je kritički hvaljena dok bi mogla prodajno ne ostvariti puni potencijal kakav može zbog negativnosti koja se stvorila oko iste, s naglaskom na AO i ekonomiju u GT7.
Teško je reći kolika će u konačnici biti prodaja i kakav će GT7 biti po tom pitanju u usporedbi s prethodnicima, ali svakako je dobro i što se radi o cross gen igri baš zbog nestašice te i dalje slabije dostupnosti PS5 na onim važnijim tržištima.
Review bombanje je najgori trend koji se pojavio sa olakšavanjem pristupa internetu i ne mislim da će to stati, pogotovo za Sony koji, iako se to svi boje priznati, iz igre u igru pokazuje koliko im se prioritet promjenio sa kvalitete na profit.
Ne znam evo, meni se uopce ne svidjaju mikrotransakcije u igri npr. i tako to, ali sta da idem sad davat nulu igri zbog toga. Prepristupacne i prenekontrolirane su te recenzije da bi to ikakvog smisla imalo. Ja igram vec 2 dana samo gt i to na ps4. Apsolutno razumijem frustracije igraca, ali zasto se ne prica malo i o fantasticnim performansama igre cak i na last gen-u, odlicnoj igrivosti, zvuku, kisi... Meni je igra sjela brutalno, inace auti me u stvarnom zivotu niti malo ne zanimaju, ali ja evo vec dva dana ne mogu ispustit joypad iz ruke. Imam i ja zamjerki, ali to mi ne umanjuje gust. Meni je ovo odlicna trkaca igra.
Kad vidim kako niske ocjene daju drk... mislim korisnici, oči mi se napune suzama i svaki puta promašim točku kočenja na Trial Mountainu. Prokleti da su.
Ove 0 samo pokazuju da gameri ipak nisu tolike budale da puše svakakve budalaštine. Samo naprijed.
boja1964 Ocjene na metacriticu odavno nemaju nikakvu težinu
objasni to Sonyu
https://gamingbolt.com/metacritic-score-is-everything-at-sony-days-gone-director
Nekim igračima je važno da ih se ne iskorištava.
Već godinama svjedočimo sve agresivnijim pokušajima kompanija da monetiziraju naše vrijeme i ne želimo bit dio problema tako što ga ignoriramo.
Ako ostavi utisak na to da postoji neki problem, onda je odlično rješenje. Druga je stvar što Metacritic ne ulaže ni pet minuta godišnje u to da redizajnira proces ocjenjivanja. Steam ima puno bolje rješenje.
wooddiebone Vrlo jednostavno, prestanite kupovati takve igre. Na taj način kažnjavaš izdavača a ne nekom glupom i beznačajnom ocjenom koja neće riješiti problem.
wooddiebone Da ne bi bilo da izmišljam sada, možda jesu u nekom obliku, sad sam već smetnuo s uma, no @OverHypedG može točno objasniti situaciju. Ili ih nije bilo ili su bili, ali u puno manjem obujmu.
Fico vidjelo se da igra naginje u tom smjeru i ekonomija je bila puno losija. Nismo mogli vidjeti koliko bude mikrotransakcija, koje velicine i koja bude njihova cijena. Dobili smo error screen dok si isao provjeravati
Eto, moje isprike, zaletio sam se i nisam točnu situaciju opisao, no zato imamo recenzenta ovdje.
Nabijem ih onda.
Ovo je baš low-point Sonya.
Ne bi nikad očekivao ovak nešto čak ni nakon svih naznaka da će bit pohlepni koje gledamo zadnjih godinu dana.
- Uređivano
OverHypedG Znači,ciljano prekrili svoje namjere da nebi bile negativne recenzije.A onda uveli sve to u punome opsegu kad su ljudi pokupovali.
Podsjeća to na najgore doba Activisiona i Ubisofta,kad su nakon početne prodaje,uveli mikrotransakcije u igre,a GT 7 još reducirao nagrade za odvožene utrke kako bi se povečala umjetno trajnost kratke kampanje.