• Gaming Vijesti
  • “GTA 6 će imati sve prethodne gradove, trajat će preko 500 sati”

Ta dva developera su zbilja usporediva lol.

Da se razumijemo, svi skupa smo ljuti na Rockstar je quadruple dipa s GTA V i već 10 godina nismo dobili novi nastavak, pa sad smatramo da nisu sposobni isporučiti takav ambiciozan naslov.

Ali petica je debelo pomaknula granice open worlda za last-last gen i dan danas nema detaljnijeg grada i modernog open-worlda. Čak ni period od 10 godina nije bio dovoljan Watch Dogsu, Mafiji, Just Causeu i Saints Rowu da se imalo približe. RDR 2 je bio toliko predivan, živ, velik i detaljan svijet, a složit ćemo se, GTA je barem tri puta ambicioznija igra.

Sigurno ih je i korona usporila, razvoj RDR 2 i sam uspjeh GTA koji je krcat post-release contentom.

GTA VI će nedvojbeno biti najveća i najambicioznija igra ovog desetljeća, praktički mogu potrošiti milijardu dolara na razvoj i vratit će se višestruko. Cijela ploča će se okrenuti s prvim teaserom.

Mora bit.

GTA je jedna od onih igri koje nemaju svrhu ako ne pomaknu granice dvije generacije unaprijed.

bogati, pa na koliko će to diskova izać ak će ih uopće bit? inače volim velike i raznolike mape i toga za istražit jer zabavno mi je to kao neki mikrokozmos kojim upravljam ali kaj je preveč, preveč je. frustrira me ta veličina jer htio bih sve vidjet, istražit svaku crticu a ne mogu i neda mi se. rockstar je poznat po tome i ne sumnjam u njihove izjave kako će to biti stani pani čudovište neviđenih razmjera.

Prika

Mislim da je sam Rockstar izjavio da igra ne izlazi prije 2026.

S obzirom kak vrijeme ide, to bu sutra.
    Sam da rata ne bude.

Ma 2026.god...katastrofa!
      Aj 2024.. i nekako ali ako je stvarno 2026. pa postat cu djed do tad

Nexus

Nadam se jer ak je igra u aktivnom razvoju od 2014. mislim da im je 10 godina razvoja taman da zaokruže.

Al znamo da oni ne fušaju i ne rushaju pa ne znam kaj bi mislio.

Rockstar dobiva dosta hejta zbog milkanja petice itd.
      Siguran sam da ima ljudi kojima GTA i RDR serijal nije sjeo ali činjenica je da je njihova svaka igra GOTY kandidat.
      Ljudi rade fenomenalan posao i siguran sam da će hype biti do neba kada krenu prvi traileri.
      Rockstar je S tier developer šta god tko pričao.

Ma jos najbolje da ne rade dobar posao.
      Da ja sad krenem sa osnovnim znanjem(upali ugasi komp) sastavio bi igru do 2026.