I dalje su cigani, ali ajde ja neću bit cigan pa ću dat 75 kn, to mi je nekako prihvatljivo s obzirom da želim opet odigrati story.
GTA 5 na PS5 koštat će još manje nego što smo pisali
Duplo su cigojneri.Zašto ja za XSX ne mogu kupit samo Story mod kao PS5 vlasnici?Nego su uvalili i Online a koji je besplatan za PS5.
Zony opet dao ispod pulta neku lovu.
Od kojega datuma se to može kupiti?
- Uređivano
kupio ga u box izdanju za pc na izlasku, pa kupio za steam, pa da sad opet kupim za ps5? pa naravno da hocu, pogotovo za 75 kn lol
Još uvijek se sjećam veselja kad je igra izašla. Srednja, predsat u 1 i 10, a meni ujutro došao GTA V na vrata... Odmah u PS3 i udri koliko se stiglo.
Fico Sjecam se kao da je jucer bilo, prednarucio na Zavvi-u ocekivao da ce doci barem tjedan kasnije. Dosao doma kaze mi cura tada imas neki paket iz Engleske. Uopce nisam ocekivao da ce tako brzo bas me iznenadilo. Nevjerojatno je koliko igara je Rockstar izbacio izmedju 2003-2013 a od tada samo jednu a iduca nije ni na vidiku.
Meni piše samo "free download" i skida 86gb. Pretpostavljam da skida cijelu igru jer ovo bi trebao biti kao samo Online segment, pa onda kada izađe 15.3 možeš nadoplatiti tih 75 kn za SP dio igre.
Nigdje ja to ne nalazim. Ako imate link šibnite.
Ni ja na storu ne vidim ništ...
Dajte link
- Uređivano
Odite na konzoli u PS Store pa na preorder ili stavite u search GTA 5, bude vam našlo GTA 5 Online, zatim na 3 točkice i onda imate GTA 5 PS5 !
Znači samo na PlayStationu, na PC-u nije moguće naći.
Kupljeno, pa nek mali igra.
Na launchu se davnih dana uzela PS3 verzija u shareu, na PC-u imam ono s Epica, tako da ću sad opet teškog srca rastati od 75 krznaša. Novac sigurno ide za daljnju odgodu GTA VI, ali jebat ga. Uostalom, treba pomoći i Sonyju da im ne propadne akcija. Lol.