• Gaming Vijesti
  • Nadogradnja na next-gen GTA 5 nije besplatna: Poznate su sve cijene

Šupački prema nama koji smo već double ili multi dipali. A to su valjda svi na svijetu.

Ovaj put neću, suck it Rockstar.

Ja cu cekat da vidim sto ce Digital Foundry rec na yt. Ako vrti stabilnih 60 fps na 4k ko zna.

buz Ako ne igraš online nemaš razloga za igrati uopće 😃 SP u toj igri je fakat da pređeš jednom maksimalno dva put.

Nanox7

Glupo da upgrade ne stave na PC.

Đubrad pohlepna.
      Ali opet se bu prodalo više neg Horizon 2 i Elden Ring zajedno.
      Ok možda manje sada radi rusa.

Po meni što je Naughty Dog napravio sa Uncharted kolekcijom za 10 eura najbolja ponuda za bilo kakav konzolaški upgrade. 15$ platiti za grafički update je smiješno.

S obzirom da sam kupio PS3 verziju, zaobišao PS4 verziju...mogao bi ovu? Mislim...nije toliko puno jebemu.

Nexus

Onda se isplati svakako.
          Nije loša igra i dobit ćeš veoma primjetan grafički upgrade.

RickBarry

Čovjek bu igrao na PS5.

Nebi brzao baš, modovi na PC-u su zapravo imitacija ray tracinga, vegetacija također nije nešto.

Možeš ti zmodati i nalijepiti 100 modova ali nikad beće biti bolje od službene nove verzije enginea odnosno developer kodiranja.
          Ako je u pitanju update na Red Dead 2 engine očekuje nas veliki upgrade.

PC verzija pokazuje starost i svaki mod nabije blur, boje, refleksije...
          Totalno loše.

Dovoljno je dobro s obzirom da su PC modovi besplatni kao i što je sama igra poklonjena na EPIC-u. Znači sve košta 0 kn i igraš online bez plaćanja pretplate.

Ajde 15$ je ok cak i ako je samo malo dorađeno naprama ps4 verzije...pogotovo za novr igrace.

Mada s druge strane...taj gta je dugoooo bio broj 1 u prodaji na ps4...i fakat ga imaju svi...

Mada mislim da ce fizicko izdanje bit skuplje...sumnjam da ce bit isto 15$.

Mali oce da mu kupim vidija na netu pa za tih 15 dolara neman se sto misliti

Miro bolje da ga odvedeš u streljanu, zakoljete i ispečete jagnje negdje ispod zvijezda dok kampirate i bacite se zajedno iz aviona sa padobranom.

Nexus

Same here. S tim da sam isto igrao na PS4 (frend mi je posudio) ali došao sam na pola cca i prestao igrati. Na PS3 sam naravno prešao čim je izašlo sad već davne 2013.

Nigdje ne vidim disk verzije, šta se samo online može kupiti ili? No svakako ću prvo pogledati recenzije da vidim koliko je to poboljšano i da li je bez bugova.