Na znam tko je luđi, Square koji izda Babylon uz Elden Ring, ili pak Codemasters koji izda GRID Legends uz Gran Turismo.
Nova live service igra s velikim planovima totalno je podbacila
Ja sam toliko slabo ispratio ovu igru da samo znam za naslov. Pojma nemam uopce sta to je.
Mislite li da postoji način na koji se Babylon’s Fall može izvući iz ovoga?
Samo ako ga proslijede Naoki Yoshidi.
Malo glupa usporedba s Avengersima jer je to brend, normalno da će to više ljudi probati samo radi imena.
SE je već duže van doticaja sa stvarnošću. Žive na staroj slavi, razvoj igara im traje predugo, više i ne pomiču granice unatoč velikoj produkciji, DLC strategija im je ubitačna kao i precijenjenost kako starih, tako i novih naslova. Dodajmo tome i pozitivan stav prema NFT-u (nisam siguran da to neće implementirati u nove naslove) pa je pitanje koliko dugo će još biti relevantni i imati širu podršku igrača.
Zero i onda imaš FF14 koji je najbolji MMO na svijetu.
fensisuperstar To je zaostali relikvij iz prošlosti kojeg nitko do pred 2 god. nije nit igrao a igra izašla 2010.god.
Sad su se sjetili.
Strah me na šta će FF 16 izgledat.
master_x sori, ali sad si napisao glupost ^^
fensisuperstar Kad si započeo igrat FF 14? Sigurno ne 2010.god.
master_x pa napisao si glupost zato što si guglao kad je igra izašla i dobio si izlazak prvog FF14 koji je propao koliko jer bio loš i kojeg su napravili na novo.
FF14:ARR (koji ima drugu priču) je izašao krajem 2013 pod novim vodstvom Naoki Yoshide i od tad dan po dan ne prestaje rasti. U heavenswardu 2015 dobija najbolji QoL gameplaya. a sa shadowbringersom 2019 je obrisao sve ostale MMOeve. Endwalker je imao toliko igrača da su morali doslovno prestati prodavati igru na mjesec dana dok ne riješe situaciju sa serverima. A sad sa 7.0 updateom dizu grafiku na novu razinu.
Tako da izvini masteru ali napisao si glupost igra je bila popularna od 2013, ali od 2015 počinje baš naglo rasti. Eto.
Kad guglaš onda guglaj kako treba.
- Uređivano
fensisuperstar Guglam da je igra izašla 2010 god.a ne zadnjom ekspanzijom Endwalker.Apsolutno nebitno tko je kada preuzeo igru u nekoj fazi.Ime igre je isto.Do pred 2-3 god.je nitko nije igrao.Tek od 2019 god. je počeo rast broj igrača.
https://www.statista.com/statistics/1269576/final-fantasy-14-players/
master_x pa krivo guglaš. Base game se zove Final Fantasy 14: a Realm Reborn. Nije to preuzeto u fazi igre. Igra je obrisana i napravljena na novo. Znaš ti što je 4 milijuna subova za 2015? 16ta najprodavanija igra u americi te godine. Znači samo gledajući statistu tu tvoju, broj podjednako raste iz godine u godinu. Tamo je skok između 2017 i 2021 i kad gledaš brojke od 2015 na 2017, broj igrača podjednako raste. Sad FF ima oko 35m subova. nakon 9 godina. To nije preko noći skočilo.
Just saying.