Ne razumijem zbog cega se namjerno i dalje proizvode analogni stickovi koji u 99% slucajeva driftaju nakon 4 mjeseca u prosjeku. Svi proizvodjaci znaju jako dobro za taj problem i opet se godinama isto smece prodaje i podvaljuje. Ja upravo jucer poslao u Sony ds4 jer drifta desna gljiva i to vec drugi put u 5 mjeseci mi joypad mijenjaju ili popravljaju zbog toga. U 10. mjesecu prosle godine su mi zamijenili joypad i evo opet isto. Svaki ds4 V2 koji sam imao je driftao nakon par mjeseci, prije sam ih razbijao i s time rijesio problem, sad nemam para pa moram slat na servis.
I Steam Deck stickovi driftaju
oxi Ne, ne drzi vodu, nisi me razumio. Stickovi pocnu drifrati unutar 4 mjeseca u prosjeku. Znaci unutar prvih godinu dana garancije ja moram 2-3 puta trazit zamjenu za novi ili popravak, a to ja ne placam. Ne vidim logiku i razlog zasto se to ne promijeni. Na ps3 nisam ni znao sta je drift, a igrao sam ga 6 godina.
maverick On je zensko
Pa jebote nije Oxi Bruce.. oprosti. Nije Oxi Caitlyn Jenner
Jedini drift sam imao na Joy-con kontrolerima i to nakon godinu dana igranja. Ja ne znam što vi radite s tim kontrolerima jbt, kakvih 4 mj
Meni stvarno nije jasno što ljudi rade s tim kontrolerima da se toliko kvare i driftaju. Imam 2 DS4 još iz 2016. godine, prošli su stvarno svašta, bili više puta nošeni i transportirani u ruksaku i nijedan nema drift.
Switch lite sam kupio rabljeni, dijete prvi vlasnik koje je igralo s njim preko 1000 sati i sad još ja nešto unazad godinu i pol, također nema nikakvih problema. Ili stvarno imam takvu sreću?