• Gaming Vijesti
  • Direktor The Witchera 3 je osnovao vlastiti studio, radi na RPG-u

"Konrad tvrdi kako će novi studio graditi na fer radnoj kulturi, nečemu što nisu imali u CD Projektu, za što je jednim djelom i sam bio krivac"

ovo mi liči kao ono kad HDZ izgubi pa SDP kaze "bivša vlada je kriva za kaos. sa nama će biti bolje!" i onda HDZ preuzme pa kaze "bivša vlada je kriva za kaos. sa nama će biti bolje", da bi na vrhuncu kad HDZ ostane na vlasti rekli:"ma bivša vlada je kriva za ovaj kaos. sa nama će biti bolje!"

Imam hype na ovo, pogotovo radi U5 engine 😀

Nema on tezak karakter koliko i Adam Badowski. Ovaj zadnji je glavni odgovorni covjek za fail zvan Cyberpunk i sve negativno vezano uz projekt. Covjek koji je naprasno rezao sadrzaj i oblikovao igru po nekom svom videnju.

Nakon kritika struke za lose radne uvjete zadnjih mjeseci razvoja Cyberpunka, te igraca na samu igru, umjesto da se povuce u misju rupu ili ponudi ostavku, on je harao po twitteru i kupio jos negativnih bodova.

Konrad je zbog njega i njemu slicnih koji ga okruzuju, napustio CDPR, a s njime i dobar dio ekipe koja je odradila prethodne projekte, pa i witcher 3. Dolazak novih ljudi nije u potpunosti nadomjestio njihovo mjesto, a rezultate mozemo vidjeti u patchu 1.05, gdje ili stvarno neznaju popraviti stvari ili je vodstvo i dalje pogubljeno i nefokusirano na ono sto trziste trazi i treba. Revamp svega i ozivljavanje Night Citya, a ne nozeve i nove puske