Ta sedmica na imdb-u ce se na kraju pretvorit u 5.5 cca, po meni ovo ce bit cisti prosjek, pogotovo za igrace koji su odigrali serijal. Odmah od pocetka su totalno promaseni izgledi likova koji nemaju veze s igrom, meni to smeta, vjerujem da nekome ne, ali eto prvi veliki minus. Iskreno sumnjam da ce i prica bit na razini igre tako da ocekujem samo film koji ce se pogledat onako bez previse interesa i razmisljanja, mozak na pasu i da mi prodje tih sat i pol do dva.
Izašao je Uncharted film – dobar start i solidne kritike
Solidnih 53% hmmm
To je film na razini Jumanjia i Red Noticea, jasno je bilo iz castinga i prvih prikaza. Na kraju krajeva, ni Uncharted igre ne smatraju sebe preozbiljnima. To je jedan blockbuster za subotnje poslijepodne, pogledaj i zaboravi. I kao takav će biti sasvim korektan.
- Uređivano
buz Pa da, meni su Jumanji i Red Notice bili dosta zabavni. Ako bude kao i oni ja zadovoljan.
dobar start?? solidne kritike? pa jesi pogleda ista vezano za film prije nego si ovo napisa? rt solidno 53%???? pa jel ovo neko ozbiljno pise? budzet je 120 bez marketinga znaci film treba otprilike zaradit oko 300 milja da bude na nuli. da se razumimo jebe me se za kritike i svejedno iden gledat film al daj malo pogledaj sta si sve napisa, ljudi ce naslovom stec dojam da je kritika filma odlicna
Za takav film, to su odlične ocjene. Nikad neće službena kritika dat visoku ocjenu ovakvom tipu filma. Hell, mi sami nećemo dat visoku ocjenu ako uspoređuješ s filmom poput Manchester by the Sea. Ali da li ću ga vrlo vjerojatno gledat barem jednom godišnje, hoću. To su takvi, zabavni, lijepi i razbibrižni spektakli za opustiti i nasmijat se.
Flipper ne kuzin ti bazu ako je uopce baza. sta se ne moze kritizirat nesto sta je ocita nebuloza od clanka. procitaj malo te kritike za koje je on reka da su solidne. a i ti si mi malo jaci sa velicanjem xboxa i sranjem po ps-u svako malo pa budes odusevljen sa svakom ps igrom koju recenziras al glavno da je xbox bia pun ekskluziva i da je game pass najveci top
Sorry Tze, ali ne nisu. Postoji čitavi niz blockbuster filmova koji su došli na neke pristojne ili ozbiljne nivoe po pitanju glume, cameraworka, fotografije, montaže i slično. Što li su u 2021. bili Spider-Man, Shang-Chi, Suicide Squad, Nobody, No Time to Die, nego li takvi filmovi? Pobogu jedan Free Guy je rađen isključivo s tim naumom pa je prošao jako dobro kod kritike i publike. Ne opraštam ovom filmu niti malo sve mane koje će imati samo zato jer je film iz određenog žanra koji bi trebao zbog nekog razloga biti zaštičen od kritika. Ne nebi. Došli smo do trenutka u 7. umjetnosti kada možeš snimiti film za trpati kokice u usta, smijati se i zabaviti, a da istovremeno pri njegovom snimanju na kvalitetan način obradiš sve elemente samog filma kao medija.
U suštini kažu bezdušna, generična avantura sa par dobrih scena. Ono što se i očekivalo. Ako je nekome to dovoljno, super za njega. Znam da ja neću gledati.
Ne. Gal Gadot se prešetava kroz cijeli film i stavljena je u njega da bi bila lijepa. Ryan Reynolds glumi varijaciju samog sebe i Deadpoola. The Rock je The Rock. Rehashani su elementi iz već viđenih njihovih uloga, a film je sam po sebi bio iznenađujuće nesmiješan te je izostajao ikakav element zabave, uz priču koja je mogla biti ispričana kroz 20 minuta.
Suicide Squad je recimo bolje snimljen, ispričan i odglumljen film, a dolazi iz kuće koja je sasuta kritikama svako malo i u njemu su jedni od likova lasica i divovska morska zvijezda.
Očito je da se može snimiti dobar "zabavni" film kad se potrudiš. Red Notice mi je imao izostanak takvog truda, a očito je da ga ima i Uncharted.
Tzereen Za takav film, to su odlične ocjene.
- Uređivano
blade ok, onda kužim gdje se razilazimo.
Meni je Red Notice odličan. Super zabavna i opuštajuća razbibriga. Kao i zadnja 3-4 brza i žestoka. Glupo, naivno, šašavo, ali da ću ga gledat svako malo, hoću.
Istina, postoje realno odlični stripovski filmovi, poput Winter Soldiera ili zadnjeg Spajdija, ali to ne znači da ne mogu uživati i u glupavim filmovima. Točno znam kaj mogu dobit od njega i za to čemu služi je fantastičan.
Edit:
Znači, ne znam hoće li mi Uncharted sjesti, možda neće. Matrix zadnji me ubio u pojam npr.
Služi za to da pasem oči na Gal Gadot. Gledao bi ju da ju snimaju kako sarmu kuha.