PUBG se opet dize. U dva mjeseca udvostrucio broj igraca u isto vrijeme. Izgleda da su malo rijesili i cheatere. Trenutno je to blizu 300k, ali daleko, daleko od onoga prije par godina
Novi MMO Lost Ark je druga igra u povijesti s brojem istovremenih igrača na Steamu
chono da jer su stavili normal games da je f2p, dok za ranked i dalje se treba platit igra, sto je ok, jedan od nacina da izbjegnu chitere, al mi ne ide u glavu zasto lvl 80 zahtjevaju za ranked, ipak je previse i ta stavka da suzbiju chit, jer treba ti pun k sati da dodjes do tog lvla.. mogli su bar smanjit na lvl 40-50.
Uzas od igre. Cekanja trenutno i po 3h, dok je za vikend bilo cca 30min (5000. u queue-u treba tih pol sata da dođe na red).
Danas popularno znaci svasta, samo ne i kvalitetu.
Hebala te takva igra kad su serveri u banani...i nekoliko tjedana nakon izlaska...
Jako neozbiljno čak i za f2p igru.
foggy to ti je kad biraš krivi server ja sam rekao mokoko jebigaaaa
doctorfreak nekoliko tjedana nakon izlaska
igra je izasla prije 4 dana.
- Uređivano
fensisuperstar igra je izasla prije 4 dana.
Initial je bio December 4, 2019th.
fensisuperstar to ti je kad biraš krivi server
ja sam rekao mokoko jebigaaaa
Kad sam vidio da vi 12 dana radite charactera i da nitko nije očito ni ušao u igru, odustao sam od vas A i ne igram ja (iako sam preuzimao kormilo kod kolege), kolega je igrao za vikend, ja sam pio pivu sa strane i kenjao kak ništ ne valja to
- Uređivano
Kaj piše na steamu?
11 Feb, 2022.
I rest my case.
napravio sam čitav roster igrača unutar pol sata. od toga sam 20 minuta tražio slobodno ime
- Uređivano
fensisuperstar 11 Feb, 2022.
Europa da, gdje je AMAZON upleo prste. Do tad je bio vani za Korejsko tržište. Sramotno je da je vodeći AWS zasrao kapacitete, oni doslovno imaju servere on demand. Bacaj si taj mikrofon po sobi.
fensisuperstar napravio sam čitav roster igrača
Novih F2P 1000h incoming.
oxi Nebih rekla popularno, nego je zapad toliko gladan za dobrim mmorpg-om već godinama da se i na ovakvu igru skače u roku odmah, čak i ako je korejski p2w top down mmorpg.
Ne bih rekao, svaka XY igra "ruši" recorde. Previše je njubara a ne gamera, i f2p zvuči "besplatno" i toeto. Užasna vremena kad trčimo za ovakvim igrama.
@fensisuperstar P.S. I onaj tvoj Phat of Exile je isto dost veliko sranje.
- Uređivano
oxi pa kaj nisu i FF XIV i Elder Scrolls Online i Star Wars The Old Republic sve redom odlični MMORPG naslovi?
Mislim, nisam ih igrao već dugo, ali po komentarima vidim da ih se jako hvali.
Mislim da su ljudi više gladni nečeg novog. Možda one magije od prije sto godina kad je WoW tek došao. Takve magije više neće biti.
- Uređivano
fensisuperstar Pa ne pokušavam saltat, jednostavno ti bacam činjenice jer ne mogu vjerovat da je to tvoj mesija. Igrao sam Path u nadi da to valja, ali osim solidnog combata, igra je neoptimizirani kaos kaosa. A ovu arkadu od Lost Connectiona ne trebam previše niti komentirati.
- Uređivano
fensisuperstar
znači nisi igrao.
Jesam. Na i7 procesoru na Low settingsima mi je igra ugasila 3 puta laptop jer se pregrijavao. Ajd bar Lost Ark nema taj problem, igra je puno bolje optimizirana (ne govorim o gameplayu). Pa malo učita teksture, malo ne... Za igru iz 2013-te apsolutno preloše. Jedino što mi se svidjelo je sustav napredovanja gemova i općenito equipment, ali uz knjigu teksta za svaki prokleti gem i 1 million skillova, odustao sam jednostavno. Vidim kud to ide. I no lajki lajk. A i priča je briljantna (sarkazam over 9000).
Odoh, i fap2play apsolutno nisu moj cup of tea, to treba iskorijenit sa lica zemlje.
Tzereen FF XIV i Elder Scrolls Online i Guild Wars 2 sve redom odlični MMORPG naslovi?
I lost ark sad.
foggy Na i7 procesoru na Low settingsima mi je igra ugasila 3 puta laptop jer se pregrijavao
Sounds to me like you have a hardware problem. Meni Path of Exile nikad nije radio probleme.
foggy Pa malo učita teksture, malo ne
like i said hardware problem.
foggy ali uz knjigu teksta za svaki prokleti gem i 1 million skillova
to ima logike samo nekome koji nije odigrao više od pol sata igre. Igra je popriličnoi jednostavna. Staviš skill gem i povežeš ga za support gemom koji je tip skila koji piše na gemu. Nema knjige teksta. Piše ti što skill radi, i ako skill ne može raditi sa nečime piše sa kakvim drugim skillom ne može raditi. That's about it. Pretjeruješ kao i inače. Nije ti sjela igra odmah, uplasio si se skill treea i počeo pljuvati po igri. Nemoj mi pričati gluposti da igra nije optimizirana jer igram ovu igru svaku ligu, imam 6000 sati+ samo na steamu. Toplu vodu možeš prodavati nekome koji igru nije vidio ili igrao ali ja te mogu demantirati svakog trenutka jer doslovno Foggy nemaš pojma o čemu pričaš
- Uređivano
fensisuperstar Sounds to me like you have a hardware problem. Meni Path of Exile nikad nije radio probleme.
Stari, ponesao sam svoj laptop na f2p Path of Exile party, on je klonuo, od kolegine cure, i još jedan. Možda sam imao sreće da su sva 3 laptopa imala iste probleme (samo su mi ih nosili da probam na ovom, pa na ovom...), ili jednostavno nisi probao igrati igru na malo lošijem stroju. Ti imaš mašinu za 3 soma eura, ne znam o čemu pričamo. Govorim iz lošeg iskustva. Ne demantiram da je problem u mašinama, ali 2013. godina, ponovit ću.
Imam jedno 8-10h igre. Da imam 6000h u ovom sranju, utopio bi se u svojim vlastitim suzama. Je, malo pretjerujem, priznajem. Ali samo malo.
- Uređivano
@foggy prestani se brukat. PoE je jedan od najboljih, ako ne i najbolji h&s arpg na trzistu.
Ja uopce ne razumijem kakve on ima veze ovdje sa Lost Arkom i zasto si ti uopce krenuo u ovaj pohod bitchanja i bacanja udica.
Po tvojim postovima se vidi da nisi ni zagrebao PoE, a kamoli igrao Lost Ark.
10h