Dobro da ne znam čitati.
Ne, Horizon Forbidden West nema hrvatske titlove
Šteta što nema hr titlove. Ovako ću samo po animacijama i slabijem poznavanju engleskog jezika malo teže shvatiti priću.
da ga ima onda bi trebala igra izać na tri diska, naš jezik je prebogat i opsežan da se nekaj objasni, hehe!
Legura.
Zato se neće kupiti day1 verzija, već rabljena kopija. Svakom svoje, pa kome se više isplati..
Boli me kifla, ako mogu lokalizirati druge jezike neka si onda daju truda i ubace HRv, igro ja na njem ili ne.
Mojih 60-70 evra vrijede jednako kao Poljski, Mađarskih, Češki itd. nabijem ih na qurac..
Ebe mi se za titlove.To se kupuje min. -60% na akciji.
Ovo se kupuje day1 inače ode čar u nepovrat.
ja te titlove prav da vam velim ne vidim dobro jer tak zna sitno pisat a povečat se da tek mrvicu i kad idem čitat već prođe i dođe drugi i tak se samo pogubim a ti hrv. titlovi znaju bit smješni i to me zabavlja na jedan naćin ali odvlači mi pažnju od igre i onda radije uz igranje osluškujem kaj spikaju.
Bilo bi lijepo da ima, jer
1) S hrvatskim titlovima pokriju ne samo Hrvatsku, nego i BiH, Srbiju, Crnu Goru itd... što realno nije loša pokrivenost
2) Moj stari npr., koji je već u godinama, voli i dalje gejmati tu i tamo i baš mu je bio gušt igrati God of War na hrvatskom, jer opet, ne poznaje dobro engleski.
ibor4you Mojih 60-70 evra vrijede jednako kao Poljski, Mađarskih, Češki itd. nabijem ih na qurac..
Na razini individualca, to stoji. Na razini tržišta jedne zemlje, bome nismo. Lokalizacija se vrši zbog toga što je opravdana prodajnim rezultatima na nekoj lokaciji.
Solid_Snake S hrvatskim titlovima pokriju ne samo Hrvatsku, nego i BiH, Srbiju, Crnu Goru itd... što realno nije loša pokrivenost
O ovome bi se svakako dalo pričati i tu možda i dolazi u obzir da nisu svjesni da jedan jezik može funkcionirati za regiju, a ne samo zemlju. Ne znam kako funkcionira telemetrija u njihovim igrama, šalju li se natrag podaci o korištenom jeziku za glas i titlove.