• Gaming Vijesti
  • Procurio je novi Assassin’s Creed, izlazi krajem ove ili početkom iduće godine

Službena najava na E3!

Znači nešto tipa Assassin's Creed Freedom Cry.

Ne znam hoće li im standalone DLC biti dovoljan. Pogubili su se u previše projekata i očito nerealnim rokovima.

Iako su mi Origins, Odysey i Valhalla bili odlični, nadam se da neće u novom AC-u ubaciti 1000+ collectiblesa i slične stvari. Iako su RPG elementi u novijim nastavcima vrhunski, htio bih da je igra malo linearnija (tipa kakav je bio AC Flag). Koliko god Valhalla bila odlična, mislim da su u nekim stvarima ipak pretjerali.

Picek Imali su mitološku trilogiju koja je iskoristila open world formulu i napravili su tri giganta od igre. Sada je savršeno vrijeme za promjenu formule. Ako žele, neka i naprave potpuni reboot serijala. Ne bi mi uopće smetalo.

Htio bi da nema nikakvih magija i pre OP abilitija. I da bude jedan velki gra i malo sela izvan. Ne treba biti gigantska mapa da mogu reci da su npravili najvecu mapu ikad.

Fico Imali su mitološku trilogiju koja je iskoristila open world formulu i napravili su tri giganta od igre. Sada je savršeno vrijeme za promjenu formule. Ako žele, neka i naprave potpuni reboot serijala. Ne bi mi uopće smetalo.

Ja bih volio još jedan s Rimom, gladijatorima i cijelom tom Spartak/Maximus brijom. To je veliki propust, čekao sam to.
      Nismo igrali dobru gladijatorsku igru još od PlayStationa 2, a ni tamo nisu bili ne znam kakvi hitovi.
      To je briljantan setting kojeg nitko nije iskoristio kako spada. Ryse je probao, ali isto tako-tako.

weky Za to je definitivno kriva kultura rada u firmi. Originalna radnja Originsa bila je puno interesantnija, no glavešine su se okrenule brojkama i marketingu pa nisu htjeli riskirati sa ženskim protagonistom. Sve je vodilo tome da Egipat pređe u nastavak u Rimu. Origins je i dalje jako dobra igra, ali radnja, koja započne vrlo snažno i interesantno, s vremenom postane sve slabija i slabija. Šteta.

Ryse je na svojoj strani imao dobru priču i grafiku koja se i dalje fino drži, ali je gameplay jako brzo dosadio, što puno govori kada je igra toliko kratka.

3 mjeseci kasnije

Rimska Republika-Carstvo
        Maje , Inke, Asteci
        Drevna Asirija, odnosno Vavilon
        To su 3 perioda koja sam se nadao da bi mogli odraditi.
        Ali slazem se, pre svega Rim.
        Rpg formula i open world je standard koji ne bi trebali napustati.
        Mogu napraviti neki usputni hibridni projekat, ali
        ova forma treba da ostane.
        Ne mogu se zamisliti da nakon onako fantasticnih lokacija i toliko prostora za istrazivanje, sada lutam na nekoj minijaturnoj mapi, šunjam se i slicno.
        Jednom sam u šali rekao, da sam vise naucio o geografiji i mitologiji Egipta u igri, nego u skoli.
        Širina i dubina, te kompleksnost nove triologije ne moze da se ospori.
        Tako nesto ukinuti je samoubilacki potez.
        Vuku na nostalgiju, ali to nece proci dobro jer je AC naprosto suvise evoluirao.