Vozit bajk virtualno mi je onak malo presporo iako je ovdje akrobacijski i ekstremno. To sam ponekad radil čisto iz zajebancije u GTA5 kad sam krao bicikle prolaznicima pa sam se dovezao do opasnih mjesta i punim gasom išel prema neograđenom djelu mosta, pa onda sa neke visoke planine se spuštal niz provaliju pa ak preživim dobro a ak ne jebiga nije uspjelo ali to je bio samo jedan od naćina da ne ideš pješice i da ak ispadne još k tome cool i smješan onako kaskaderski pothvat a snimalo se na hdd, gladi bradu. Fala lepa ali nebum to igral jer sam se zasitil vragolija na bajku.

Radije ću se ić vozit, nijesam dugo.

ikral Pazi da ne zaglitchas u zidu negdje

Čekam dok bude -70%.
    Onda se kupuje kao i sve na akciji.

U početku sam Ridersu i htio dati priliku no na kraju sam odustao i sad vidim da nisam pogriješio.

Picek To je tip igara kao i STEEP.Za mali krug ljubitelja ekstremnih sportova.
      Ja čekam neki novi SSX al očito ću se načekat.

Igra je bila fail u startu...baš me nekad ljuti taj ubisoft...ima potencijala...i onda izdajunovakve igre...

Probao...nakon sat vremena sve si vidio 😃

Vidim Ubisoftu je ovo postala praksa.
      Ako su im free vikendi potrebni da privuku igrače možda bi se tamo netko trebao zapitati zašto im je to potrebno.