Ja nisam igrao taj Halo, ali negdje sam citao da je f2p verzija multiplayera u biti kao prosireni demo. Ako je to istina onda je u ovom slucaju f2p licemjeran potez i uopce mi nije zao ako nemaju igraca.
Game Pass i F2P ne garantiraju uspjeh, Halo Infinite se muči s brojem igrača
Ti gamepass-i ce unistit gaming industriju , i nakraju ce se sve svesti na liveservice i mikrotransakcije . Bojim se da ce AAA SP igre brzo biti "neisplative" ako se nebude davalo 70eura day1 za njih
How the turntables.
- Uređivano
Kod te igre je glavni i odgovorni krivac progresija vezana uz Battlepass.
Slabo napredovanje,nema rankova niti medalja,tablica,nikakvo zadovoljstvo napretka.Možeš imat 100 killova u meču i opet ništa ne znači,iako imaš 10.000 bodova jer češ dobit 50exp za pobjedu i 50exp za najviše killova.I sa time se presporo podiže Battlepass rank
Ukenjali su motku sa F2P šemom.
A cijene kozmetike su im abnormalno visoke.
Modovi su svi na isti šemu,premalo sadržaja i mapa.
Uglavnom "Far Cry" kampanja valja,iako je moglo to i bolje od onih dosadnih hodnika u glavnim misijama.A MP mi je dosadio nakon nekoliko desetaka odigranih mečeva.
Infinite je imao snažan start i da je daljnji plan za podršku bio dinamičniji i pogotovo da nisu svjesno ignorirali igrače, taj bi start postao veliki uspjeh. Ovako imaju sreću da je Battlefield 2042 preuzeo Cyberpunkovu štafetu i što je ljudima CoD-a ipak malo dosta pa je Halo došao kao osvježenje.
Bas steta, jer core gameplay je vrh i pravo osvjezenje. Uz to se vrti fenonenalno, ispolirano maksimalno i graficki izgleda pristojno, ali sadrzaj i progresija je bas tuga nazalost.
DarkPunisher ali sadrzaj i progresija je bas tuga nazalost.
Samo Gaas.
Kupuje tko Bruno Mars skin u Fortniteu večeras?
Premalo sadržaja se baš osjeti.
Već u samom meniju ti nije jasno jel jednostavno ne nalaziš stvari ili stvarno fale.
Šteta jer je gunplay nevjerojatno robustan i dovoljno unikatan da odskače od ostatka.
A i modernim klincima je prestrmi learning curve naviknut se da headshot i tijelo primaju isti damage kad su štitovi aktivni.
Gameplay je odličan ali sustav progresije te odbije da upališ igru nakon cca 10 sati igranja.
Igrao sam nekih 20ak sati, mozda nesto vise, ali nazalost nista se ne dogadja i vec ima svemiraca koje ne mozes ni dotaknuti pa sam odustao. Ako isprave neke stvari mozda se i vratim...
Kampanju su super odradili, e sad multi ako nije fortnite klon ne treba ga ni radit
Kako je filmska industrija otisla u krasni k tako ce i gejming
Jbt svi ko ovce ako nije po sabloni odma ne valja.
Filmski studiji zadnji 15 godina snimaju pizdarije o superjunacima a ovde se igraju samo fortnajt, cod, destiny s...a!
- Uređivano
Ček nemaju puno igraca u f2p igri i odmah im sudite propast?
Pa sony je na realeasu prodavao onaj forsirani destruction allstars,pa ga je dijelio badava,pa se i danas ipak prodaje a igra je bila mrtva nakon mjesec dana...a neki ga naši prodavači cijene i po 400+kn samo da se uvale uz ps5 bundle.
A to nije za propast? Dajte ljudi budite realni..nije ni sony sveta ovca...
SlavisaT Ma doci ce nesto slicno i na PS i vjv Nintendo , samo bojim se da ce zbog toga "morati" raditi drugi tip igri i liveservicea/mikrotransakcija da sve to bude isplativo .Kad bi sve bilo Day1 na Gamepass/PSpassu nevidim kako bi Sony i MS odobravali budgete za SP igre koje realno donose novce samo prvi par miseci .