Što se najgore danas može desiti studiju, nego nego ''they are like cyberpunk'', kaže
Dying Light 2 nije ni blizu katastrofalan poput Cyberpunka, a i developeri su agilniji
Ali kako ste na početku svi srali protiv igrice, a niste ju ni probali...
Kupio sam igru na ps 4 slim verziji i vrti se super za razliku od cyberpunka koji ni dan danas nemogu igrat niti dobit do 30 fps nije da sad govorim iz mržnje govorim samo ono što vidim kad igram znači dying light 2 je na ps 4 običnoj verziji odličan i vrti se u stabilnih 30 fps šta mi je sasvim dovoljno bar meni da uživam u igri e sad dali ima nekih manjih bugova naravno da ima al nije ni priblizu cyberpunku
U neka bolja vremena,više ne bi postojali da igra ima 100 bugova kod početka prodaje.Al sad puste igru van i onda "testeri" obavljaju njihov posao,al prije toga iskeširaju 60€ za to.
Ima sitnih bugova, nisam naišao ni na što ozbiljno ili iritantno. Shvatite da su igre puno kompleksnije nego što su bile prije 10 godina, da ne govorim prije 20 godina. Bugove ne možete izbjeći, možete ih smanjiti na prihvatljivu razinu. U DL2 su oni na vrlo prihvatljivoj razini.
Daleko je to od Cybera ali ko god tolko sranja ima za popraviti po launchu jeste usrao, mislim jesmo stvarno dosli do toga da je ok da se igre posteno krpe posle prodaje.