Ajmoooo

Tekst reko sve što sam htio čut.

Volim te Flipp ❤️

E sad je dilema, platiti kaznu za prebrzu vožnju ili kupiti igru...

Ajme meni. Treba izdrzati do petka. Ovo se igra i rastura bez pardona i pod obavezno.
I haaaa! Ka buuummm! Krš lom ,krš lom.

Sjedni 5!

Vidim da si spomenuo da ima puno ostataka(auti, avioni, podmornice, zgrade itd) prošlog svijeta. To mi je bila jedna od većih mana jedinice.
Također spominješ da ćemo dosta roniti. Da li stvarno podmorje izgleda predivno kao što je izgledalo u onom gameplayu, jer jedva čekam zaroniti?

@Flipper

Primjetis li razliku izmedju Performance i Resolution modea, osim promjene FPSa?
Da li grafičke i vizuelne postavke se gube uPerformance modu, ili je razlika skoro nepostojeća?

Super informativna reca i saznao sam iz nje što me zanimalo. Najbitnije da su sredili fetchanje i naprosto užasne sporedbe stvari iz jedinice (questove jel). I nikad Alloy neće bit heroina ili neka ikona 😃

S ocjenom ću se borit, jer mi je već postalo smiješno da su sve igre ocijenjene prema 90-tki 🙂

@Flipper bravo! Svaka cast za recu! Vidim da su popravili vecinu boljki prethodnika, dodali dublji RPG sustav i nove abilitye Alloy.

Joj, što mi to radiš! Dvoumio sam se između elden ringa i gt7, šta da prvo kupim. A nakon pročitane recenzije, hype za horizon2 je skočio u nebo.

Što je najgore, sve 3 igre izlaze u roku 2 tjedna, a sve su 100+ sati naslovi.

Edit: kupit ću svakako sve 3 spomenute igre, samo je pitanje kojim redoslijedom. 🤔

Fuck me Flipper, kakva recenzija! 🍻
    Sve si napisao, raspisao i pobrojao, a opet ništa spojlao.

Jel imaš preko 3000 rijeci? Ovo je ogromno.

Ogromna je recenzija, sad znamo da nije djecu pravio posljednja dva tjedna.

buz Govoriš kao da ne može radit 2 stvari odjednom 😃

Ma dajte ljudi da je igra dobra nebi mu tribalo ovoliko teksta da to objasni.

Neću niti čitati recenziju iako je sigurno dobro napisana.Toliko jedva čekam 18.02 i da konačno vidim ps5 power.. 😎