• Gaming Vijesti FFA Focus
  • Gran Turismo 7 dobio je 30 minuta gameplaya, a mi smo se družili s Yamauchiem koji nam je otkrio sve što treba znati

I ovo se kupuje day one 🙂

Day 1 za mene ipak neće biti, preskupo. Međutim, uzima se čim bude popust. Igra izgleda fenomenalno.

Još ću se malo zagrijavat dok ne dođu prvi popusti, ako uspijem izdržati. Lijepo izgleda i sviđa mi se.

Za nas noobove šta je točno Ray tracking ?

Sve je super ali okolina oko staze mi je ono baš kme kme....

Uglavom naručeno day 1 🏌️

Kupljeno prije 3 mjeseca jer neću nikad naučiti. Samo što izgleda da se ovaj put nisam sjebao.

buz Ja razmišljam o steelbooku na 36 rata 😁

Kakvi su ovo bolesnici, naucis cjelu povjest kroz igru. Potrosit ce se dio zivota ovdje vec vidim.

Kupljeno za PS4 već odavno.

Ako već idu za detaljima, logičnije je raditi nešto tipa simulacija flat spotova na gumama (kao npr rFactor).... Ali ne, nebo je bitno...

RickBarry GT je racing sim za široke mase, nije HC racing simulator niti se ikad pretvarao da je.

RickBarry gt je arcade sim i kompleksnoscu i realnoscu se nikada nece ni pribliziti nekim sim igram i ni ne treba.

Da me nije blokirao vidio bi da sam ja to već rekao 😆😆😆

buz Tako je. I bolje da nije pravi sim jer realističnije i teže često nije zabavnije.

RickBarry Ne ti. 😄 Maverick koji je napisao isto što i ja.