Tako su rekli i za 2022, da će stanje biti bolje. No kako vidimo sve je gore i gore...

A ja se nervirao zbog ogromnog backloga. Ja sam miran i do 2025.

FFA je promijenio naslov Ako čekate pad cijena PS5, nemamo dobre vijesti za vas.

2023 bi "trebalo" da se normalizira ali i to je veliki upitnik, a i ako bude nece sigurno 01.01.2023 nego na proljece / ljeto sto opet znaci godina i pol.

Iskreno sumnjam da će cijene više ikada biti oko 4K kn, kao što više nikada grafičke kartice neće koštati koliko su prije koštale. Povećat će se i MSRP-ovi za nove proizvode jer jbg, inflacija radi svoje + proizvodnja jednostavno ne može pratiti potražnju bez ogromnih ulaganja u proizvodnju što se na kraju opet mora manifestirati u cijeni.

Da dam 6-7k kn za emulator ps4 igara haha

Laf ma kad se vratis sa skijanja, ponesi peglu i karticu i to je to. 😁😁

Ja sam platio 4500 kuna u Oktobru na ekupi kod nas u Bosni.

Ima i ekupi odmah PS5 za 6 tisuća s Ratchetom i AllStarsom. 🙂

Kupio u 7. mjesecu disc verziju sa 3 igre za 3800kn naravno preko veze,sad mi ni ta veza ne može nabaviti za frenda...

baš šteta...s obzirom na situaciju...(ljubavnu)...s ps4pro sam miran do 2024...a tada Xbox 4

To me ne tangira, žao mi samo potencijalnih kupaca PS5 koji će morati izdvojiti malo manje od prosjećne plaće u Kroejši za Sonyjevog mistera gaming univerzma.

HideooKoojima Teško a i sam znaš da ovisi o grafičkim zahtjevima pojedine igre ali meni to ne predstavlja nimalo problem. Vrti li se u 60 fps-a ili ne jer ja nisam zahtjevan,, hehe! Ali da, sve zasad igre se izdaju i za starijog bracu, tako će biti još neko vrijeme i ja zadovoljan.

Heat thats what a full hd tv user would say