Tako su rekli i za 2022, da će stanje biti bolje. No kako vidimo sve je gore i gore...
Ako čekate pad cijena PS5, nemamo dobre vijesti za vas
A ja se nervirao zbog ogromnog backloga. Ja sam miran i do 2025.
2023 bi "trebalo" da se normalizira ali i to je veliki upitnik, a i ako bude nece sigurno 01.01.2023 nego na proljece / ljeto sto opet znaci godina i pol.
Kako mi je drago što sam ukebao disc verziju za 3770kn.
Iskreno sumnjam da će cijene više ikada biti oko 4K kn, kao što više nikada grafičke kartice neće koštati koliko su prije koštale. Povećat će se i MSRP-ovi za nove proizvode jer jbg, inflacija radi svoje + proizvodnja jednostavno ne može pratiti potražnju bez ogromnih ulaganja u proizvodnju što se na kraju opet mora manifestirati u cijeni.
Da dam 6-7k kn za emulator ps4 igara haha
- Uređivano
Ja sam platio 4500 kuna u Oktobru na ekupi kod nas u Bosni.
Ima i ekupi odmah PS5 za 6 tisuća s Ratchetom i AllStarsom.
Kupio u 7. mjesecu disc verziju sa 3 igre za 3800kn naravno preko veze,sad mi ni ta veza ne može nabaviti za frenda...
baš šteta...s obzirom na situaciju...(ljubavnu)...s ps4pro sam miran do 2024...a tada Xbox 4
To me ne tangira, žao mi samo potencijalnih kupaca PS5 koji će morati izdvojiti malo manje od prosjećne plaće u Kroejši za Sonyjevog mistera gaming univerzma.
Gle realno nije tako strašno kada i sa PS4 više manje sve moze odigrati sada neznam jeli moze pro gurati u 60 sličica ?
HideooKoojima Teško a i sam znaš da ovisi o grafičkim zahtjevima pojedine igre ali meni to ne predstavlja nimalo problem. Vrti li se u 60 fps-a ili ne jer ja nisam zahtjevan,, hehe! Ali da, sve zasad igre se izdaju i za starijog bracu, tako će biti još neko vrijeme i ja zadovoljan.
HideooKoojima Pro je scam.
[deleted]
Heat thats what a full hd tv user would say