Cristiano Ronaldo je otkrio gameplay za UFL, novu nogometnu simulaciju
UI, odnsono menu izgleda dosta čisto i pregledno. Gameplay prema ovih par sekundi dosta izgleda drveno. Animacije su baš drvene, ali stvarno su premalo pokazali. I znači ovo je samo online vs drugih igrača?
- Uređivano
Taman htio napisat....bezveze mi izgleda...
Imao sam osjecaj ko da je igra za mobitel
Jako sumnjivo odmah čim su stavili mrvice gameplay
Šta ima biti sumnjivo? Igra je free to play. Doslovno ne mogu sakrit ništa.
Nalazi se u završnoj fazi razvoja, još samo par mjeseci da odrade skriptiranje i to je to.
Prika Super ste mi. Godinama plačete i zazivate trećeg igrača koji će napraviti nogometnu igru pored Ea sportsa i Konamija i kad se konačno pojavio slijedi samo red pljuvanja. Ljudi rade prvi put nogometnu igru koja je još u razvoju. Da izgleda bolje od recimo fife bilo bi tragikomično. Imamo dvije igre koje su na tržištu preko 20 godina i znamo kako izgledaju i imamo igru koja se tek pojavljuje na tržištu. Treba im dati podršku a ne pljuvačinu na prvom predstavljanju igre.
Izgleda dovoljno dobro da se pruži šansa. Nisam očekivao brda i doline, ipak je prva igra te ekipe i sve viđeno mi izgleda dovoljno ok. Tim više što je Free-2-Play. Jedino što mogu izgubiti je vrijeme, a ni to ne moram puno posvetiti.
- Uređivano
Meni se svida za sada gameplay. Treba ih podrzati.
Izgleda drveno, vec vidjeno, zastarjelo i siromasno. Nadam se da sam u krivu, ali cini mi se da ce ovo bit groblje. I f2p model isto tako nikako ne ide u prilog, zasrat ce jos vise sa mikrotransakcijama vjerojatno.
Kakav Ronaldo, trebali su izać Livaja Petković i Drmić pa da vidiš prodaje.
Igra je u razvoju 5g, ne izgleda baš tako ali vjerovatno su ograničeni i s ljudima i budžetom.
S obzirom da se radi o simulaciji nogometa koja je napravljena od nule izgleda sasvim oke.
Izgleda ko This is Football za PS2 po gameplayu al modernijom grafikom.
Ak bude SP sadrzaja igrat ce se , ak ne bude nece se igrat.