Flipper UI, odnsono menu izgleda dosta čisto i pregledno. Gameplay prema ovih par sekundi dosta izgleda drveno. Animacije su baš drvene, ali stvarno su premalo pokazali. I znači ovo je samo online vs drugih igrača?
boja1964 Prika Super ste mi. Godinama plačete i zazivate trećeg igrača koji će napraviti nogometnu igru pored Ea sportsa i Konamija i kad se konačno pojavio slijedi samo red pljuvanja. Ljudi rade prvi put nogometnu igru koja je još u razvoju. Da izgleda bolje od recimo fife bilo bi tragikomično. Imamo dvije igre koje su na tržištu preko 20 godina i znamo kako izgledaju i imamo igru koja se tek pojavljuje na tržištu. Treba im dati podršku a ne pljuvačinu na prvom predstavljanju igre.
TexasFlood Nalazi se u završnoj fazi razvoja, još samo par mjeseci da odrade skriptiranje i to je to.
Fico Izgleda dovoljno dobro da se pruži šansa. Nisam očekivao brda i doline, ipak je prva igra te ekipe i sve viđeno mi izgleda dovoljno ok. Tim više što je Free-2-Play. Jedino što mogu izgubiti je vrijeme, a ni to ne moram puno posvetiti.
biver Izgleda drveno, vec vidjeno, zastarjelo i siromasno. Nadam se da sam u krivu, ali cini mi se da ce ovo bit groblje. I f2p model isto tako nikako ne ide u prilog, zasrat ce jos vise sa mikrotransakcijama vjerojatno.
fatamorgana Igra je u razvoju 5g, ne izgleda baš tako ali vjerovatno su ograničeni i s ljudima i budžetom.