Flipper Planet Coaster skidam. UFC 4 je super igra za onoga tko voli MMA, a Tiny Tinu preskačem. Predugačko ime. Zauzima previše GB.
Tuhy Realno je nevažno s obzirom na to kakva će bit veljača sa igrama (+ Uncharted), al da su se mogli i malo više isprsit, mogli su.
biver Fantasticna ponuda. Iako nemam ps5, Planet Coaster je cudo od igre i sam opravdava cjelu mjesecnu ponudu. A i ostale dvije igre nisu za bacit.
RickBarry UFC 4 je dobar. Doduše 2 je još uvijek najbolji šta se tiče EA. Inače ovako Undisputed 3 daleko iznad svih.
zontra Mene zanima isto ova Tiny Tina. Jel to posebna igra ili DLC nekog Borderlandsa? I jel se igra kao svi Borderlandsi dosad (FPS RPG)?
Flipper zontra a to ti je zapravo zaseban veliki quest, odnosno standalone kampanja. FPS RPG, da. Iako to nije ova igra.
master_x Torgue Tako sam si i mislio.Igrao sam Borderlands 2 ,pa se sjećam toga djela koji je i tamo bio DLC.Ovi sad to napravili kao posebnu igru.Svašta.
Torgue master_x A, čuj. Reklama za Tiny Tina's Wonderlands. Isto kako su izbacili zadnji DLC za dvojku prije izlaska Borderlands 3.
master_x Torgue Što je najveća tragedija,taj DLC je bio free neko vrijeme a onda nabili cijenu 15$ za taj DLC.
master_x Torgue Pa taj i nije free,košta 5$/€ https://psndeals.com/ps4-store-us/tiny-tinas-assault-on-dragon-keep-a-wonderlands-one-shot-adventure-game-81427/
Matador O jbem te robijo, što sam te dobiJo. Taman nedavno uzeo UFC4, istina za neku siću, ali svjedno sam platio.