Moga bi DICE biti uskoro pokojni

Reći da je novi Battlefront 1 i 2 bia odličan može samo netko ko nije igra originale. Sadržaja ima 5 puta manje u novijim verzijama a isto toliko i mogućnosti. Dok sam originale igra s bratom mjesecima, ovi su čak to ispunili par dana jer nemaju ništa za ponuditi . Bolje da su remake starih napravili u novom engineu, to bi bia pun pogodak..

Master88 Meni igra nije odlicna zbog sadrzaja, dapace ako ga ima previse to mi je odbojno. Battlefront 1 i 2 su mi fantasticne igre, tehnicki i graficki impresivne, sa odlicnim zvukom i apsolutno sve sto mi treba od multiplayer sw igre. Sto se sadrzaja tice jos niti u prvom ni u drugom dijelu nisam otkljucao niti cca 70% toga prema tome meni i vise nego dovoljno. Ako moram bas trazit zamjerku onda bi to bilo premalo mode-ova u BF2 kao i prevelik naglasak na herojima u velikim borbama i zato mi je jedinica bolja.

Na ps2 se moglo igrat split screen i to velike mape s letjelicama i vozilima istovremeno dok u novom battlefrontu nisu dali tu mogućnost. Nisu iskoristili 50% onoga sto je jos bilo moguće na ps2. Šteta