Ma sva ta negodovanja u recenzijama ili bilo gdje u vezi neke igre su više inspirirana nekim transakcijama, cijenama, prelaskom na druge platforme, ma općenito kojekakvim politikama devova, izdavača, nego negodovanja o samoj igri je li igra tako loša ili nije, je li se nama svidjela ili nije, je li vrijedna tih novaca ili nije ali ni to nije bitno ako se zahaklamo za neku igru.

Počeli smo previše filozofirati oko nećeg tako jednostavnog i onako dječjeg sporta jer ona ne filozofiraju nego se istinski zabavljaju u nekoj videoigri. Vjerojatno za starije i stare prdonje nije videoigra koliko god se ona sadržajem približila odrasloj populaciji.

Stoga žalim za onim lijepim vremenima kada se igralo na PS1 ili tad na nekoj trenutnoj konzoli. Stavio si igru u konzolu i zabavio si se, nisi se previše zamarao kako je igra nastala, tko je sve zaradio na njoj i zašto.

Svatko tko želi vidjeti razloge takvih ocjena može pročitati napisane recenzije i zaključiti je li kritika valjana ili nije. PC publika je oduvijek bila glasnija i kritičnija prema štetnim potezima, ovo nije izuzetak. Zbog toga se promjena grafičkih postavki na PC-u ne naplaćuje, dok se na PS5 naplaćuje.

TITANXIS Stoga žalim za onim lijepim vremenima kada se igralo na PS1 ili tad na nekoj trenutnoj konzoli.

Tada nije ni bilo poludovrsenih proizvoda na lopate, mikrotransakcija, day one dlc-eva i ostale posasti modernog gaming-a. Ljudi se s pravom bune kada im se neke od spomenutih guraju niz grlo.

maverick bilo je bugovitih igara ali nije niko mario za to a ostalo kaj sam nabrojao nije bilo tada istina ali poanta je u tome da smo postali možda preosjetljivi na taj nazovi hobi. Od videoigre zbilja očekujem samo jednu stvar a to je (ponavljam po ne znam koji put) da me igra zabavi ili da barem u njoj vidim zabavu koja mi najviše odgovara a za ostalo mi se zbilja fučka, ne tražim i ne idem iza kulisa da saznam kaj se zbiva.

TITANXIS ako igru platim 60 i vise evra na launchu, ocekujem da je kompletna i da mi ne stvara grceve u stomaku kada vidim kolo srece i sizling hot kako pop upaju u meniu koda ne postoji sutra.
        Neke drzave su pocele doslovce bannati takva sranja, bas se pitam zasto.
        Razumijem te u jednu ruku sta hoces reci, ali ne smijemo ni ignorirati podlost i pohlepu developera i izdavaca.

maverick Ok, sredit će se stanje u svijetu gaminga na dobro, nadam se. Ovo je "neko prolazno stanje" kak pjeva Parni valjak i očito period kad se peca u rijeci bogatoj ribama. IT sektor je momentalno zlatna groznica 21 stoljeća, proći će i to.

TITANXIS ne znam. Nova manija zvana NFT mi nikako ne uljeva optimizam, ali nadam se svim snagama da si u pravu.

Tacno cu ubit nekog eto