• Gaming Vijesti
  • Gran Turismo 7 zauzima gotovo sedminu prostora na PlayStationu 5

Kako je krenulo trebat će se prodavati bundleovi igara i SSD-a 🤣

Ja sam spojio externi običan hdd od laptopa na ps5 za ps4 igre i sve radi odlično...tako da je njegov ssd samo za ps5....i odmah riješio problem sa prostorom.

Naravno danas sutra kad padnu cijene treba ubost neki ssd od 2tb...

Uzea nedavno sa amazona iz njemacke WD sn850 1tb te ugradia sam hladnjak za 1350 s postarinom.. problem riješen 😊

Marcilius ima opcija u postavkama na konzoli da se igre spremaju na internu memoriju ili vanjski hdd (sdd) kod instalacije. Igre od ps4 se mogu pokretati automatski sa vanjskog hdda a za ps5 ne.

Marcilius Spojiš vanjski disk...u postavkama ga prvo formatiraš....staviš da automatski instalira sve ps4 igre na njega...a imaš i opciju da odmah preseliš sve ps4 igre koje au na ps5 ssd-u (ako postoje).

Uglavnom radi odlično...

Ja nemam više živaca vraćati se na HDD, niti za PS4 igre. Uzet će se dodatni SSD kad još malo padnu cijene, barem dodatnih 1 TB.

Zero Ma gle tih diskova imam mali milijun po kuci i stavio sam taj jedan u externo kuciste za 20kn i radi odlično...gore je 30 ps4 igara koje bi ubile prostor na ssdu...a iskreno pricekat koju sekundu više za loadnje mi nije neki problem.

Ali da definitivno i ja danas-sutra planiram ubost nvme od barem 1tb ako ne i 2...jer koliko vidim dosta ps5 igara udara i na 100gb...

Napisao post, ali očito ga nisam poslao🙂 Hvala vam na korisnim informacijama. Taman imam par hard diskova sa strane koje ne koristim pa će mi dobro doći za pohranu ps4 igri. Kako sve više igri kupujem za klince morao sam neke svoje igre izbrisati da oslobodim prostor. Sad ću tako riješiti problem. Hvala👍

Neće valjda😊
        Zadnjih 10 dana samo vožnje igram da se istreniram za gt7.
        Od svih igri šta sam igrao nfs rivals i dirt rally 2.0 najbolje. Barem meni. Nfs arkadno uživanje, a dirt 2.0 sado mazo mučenje🤣