• Gaming Vijesti
  • Prestaje podrška za Watch Dogs Legion godinu dana nakon izlaska

Nisam isprobao,al po dojmovima drugih,igra je teški prosjek i dosada.Kao gotovo sve Jubisoft open world igre izuzev tu i tamo neke.

Odigrao do kraja, ok igra za ubiti vrijeme u čekanju nečega drugog. Iskreno ni ne vidim što bi još mogli pametno ubaciti u igru budući da u glavnoj kampanji se zatvore price oko svih frakcija.

Kupio igru i ekspanziju ali nisam još ni krenuo igrati 😅 Eto u međuvremenu prestala i podrška.

Nevezano uz temu, te "podrške" nakon releasea imam dojam da su ostavština pokušaja da svaka igra bude "live service". Nekada je čovjek kupio SP igru, došlo je par patcheva + eventualno jedna ekspanzija i to je to. Tako da ovdje iskreno ne vidim ništa negativno da je "podrška završila". Ispravili su bugove, izbacili dodatni content kojeg su mislili i idu na novi projekt. Ne vidim što su još morali raditi pa da je igrač ostao nekako zakinut. Ubisoft kakav god da je, od ostatka industrije mnogo kvalitetnije podržava igru nakon izlaska. Većina koji izbace SP naslov, nakon izlaska igre dođe par patcheva i idu na novi projekt. Tako da im se fakat nema što zamjeriti.

Deadwalker

Bloodline sam odigrao, bolji od glavne priče koju nebrem započeti, dosadno, glupo, puno hipster fora i preseravanja.
    Jad i bijeda.

Voice acting...😂

Nadam se da će ih u budućnosti kupiti Microsoft i da će se odlučiti povući sve te drloge sa storea.

ma ja sam igrao to day one praktički i vidio sam iz predloženog da je igra čisti fail u većinu aspekta, a najviše u onom koji bi trebao biti glavi, regrutacija likova, a to da sam morao promijeniti na talijanski jer je engleski dub nešto najodvratnije što sam čuo u svojih skoro 34 godina života.