Konačno ću moć odigrat sve Kodara kampanje,sve Krešove i Spirije,Tony Hawk,Diablo.Ma milina.
Sve Activisionove i Blizzardove igre stižu na Game Pass, budući Call of Duty naslovi od prvog dana
- Uređivano
Valja se naoružati s Game Passom jer cijena ode gore sigurno. Bit ce zanimljiv odgovor Sonyja na ovo, a znamo da pripremaju nesto.
Krajnji korisnici = pobjednici. Hohoho.
"Dragi Sony,
Može li se Gamepass instalirati na moj PS5, čula sam da zakucavate konkurenciju?"
Iva, 3.b
Jebote, zanima me kak Sony sad diše i što nas čeka iz tabora losih TV-a.
Ovo sve vise ide prema monopolu i zaista mi nije jasno u kojem svemiru su tu krajnji korisnici pobjednici.
- Uređivano
Garrus_V Ovo sve vise ide prema monopolu i zaista mi nije jasno u kojem svemiru su tu krajnji korisnici pobjednici.
Baš, sve manje i manje toga se više može odigrati na jednoj platformi. Mislim, zbog jednog CoD-a sigurno neću kupit drugu platformu, ali ima ljudi koji hoće.
Ali ako stvarno maknu CoD s PS-a eto šansa Battlefieldu da napravi nešto pametno i privuče igrače CoD-a uz crossplay.
Garrus_V ja malo trolam, ali naravno da ovo nije dobro. Za nikoga. Cak ni za nas koji imamo obje konzole. Dobro je sto ce dolaziti na Game Pass sve, ali dugoročno ovo nije zdravo.
Sumnjam da ce i Sony sve mirno gledati. Mislim da je jasno da ce iduća generacija konzola (ako je bude) biti jedan veliki pretplatnicki model gdje cemo svi popusit.
pretpostavljao sam da trolas ali ova vijest me stvarno nazivcirala kao i ona za bethesdu.
cod ce mi nedostajati, volim njihove kampanje i zao mi je sto ga na playstationu vjerojatno necemo vise igrati. iako nisam imao jos priliku igrati nove nastavke crasha i spyra smatram to igrama koje me zanimaju pa mi je i to dosta veliki udarac.
fakat sam ljut ako sam fanboy neka sam ali ovo je za mene preslo granicu i definitivno cu gledati da ne kupim novi xbox upravo iz takvih razloga.
- Uređivano
Garrus_V ja iskreno mislim da CoD nece biti MS ekskluziva. Koliko sam citao, najveće igre ostaju na PS, samo sto ce MS imati ekskluzivan sadržaj.
Flipper U prijevodu isto ono što je Sony imao (ekskluzivan dodatan sadržaj baš za CoD)? Čemu panika?
Poprilicno glup zakljucak u clanku. Nesto na foru napisi nesto da ljudi sto vise komentiraju. Uglavnom uspjelo je
Iz business perspektive, cod nikad nece biti ekskluziva. Svake godine cod bude najprodavanija igra, od toga skorom pola trzista im je playstation. Prosjecno recimo da se cod proda na ps u 5mil primjerka x 100$ - 20% kolko uzme sony je i dalje ogromna godisnja cifra, da ne govorim o mikrotransakcijama koje se broje ogromne iznose godisnje. Da bi se microsoftu to vratilo to na godisnjoj razini svake godine trebao bi prodati nove milijone i milijone konzola. Racunica nikak ne stima. Microsoftu se ipak taj sav ulog treba vratiti u odredenom vremenu.
Meni osobno je ovo dobra vijest jer imam obadvije konzole. Oduvijek sam više preferirao Pleyku ali u zadnjih par mjeseci se igra puno više Xbox . Dugoročno gledano boli me kifla šta će biti kroz koju godinu jer u životu općenito nemaš garancija u ničemu pa tako ni u gamingu. Carpe Diem ili iskoristi svaki dan do maksimuma i uživaj u malim stvarima a ako dođe do toga da mi gaming zbog financijskih ili bilo kojih drugih razloga više ne bude pasao nikome ništa ionako je to samo jedan oblik zabave i ništa više